První pohled na kostýmy v Plesu upírů

Zkoušky finišují, Ples upírů v Praze je za dveřmi a my už máme první fotky českých kostýmů a líčení. Moc se mi líbí světlý odstín paruk, který dali našim Sárám, je to o něco světlejší, než na co jsme zvyklí z ostatních produkcí a mě se to moc líbí, má to blíž k filmu a překrásné Sharon Tate. :)
Ikonické rudé plesové šaty byly nahrazeny bílými s červenými detaily, které na bílé zvlášť vynikají a jsou inspirovány císařovnou Sisi. Což je lehce vtipné, protože v době, kdy se Ples upírů odehrává, ještě císařovna Alžběta nebyla na světě. :)) Ale nevadí, kdo mě znáte, tak víte, že jakoukoliv inspiraci Sisi vždycky hluboce ocením. :)
Krolockův plášť s nezbytným vysokým límcem a zlatými detaily zbožňuju. Zbožňuju. Ten detail na rukávech. Ach. Perfektní. Aristokratické. Agh.
Obecně jsou ty kostýmy takové spojení mezi Tanzem tak jak ho známe s lyrickým pohádkovým světem. Což je přesně ten pocit, jaký jsem měla i z našeho Fantoma, takže ve výsledku to shledávám trochu moc podobné a zřejmé, že obojí pochází od jednoho návrháře (Romana Šolce), ale z řádků výše vidíte, že pozitiva přesto převažují. ;)


image host


image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host


Zdroj:
super.cz

Komentáře

  1. Co se tyče kostýmů, tak Roan Šolc nikdy nezklame :). Už se těším a jsem zvědavá, jak to bude ve výsledku vypadat

    OdpovědětVymazat
  2. Tak nevím, jestli je to tím, že k tomuhle muzikálu nemám vztah, jaký mám k Fantomovi, ale kostýmy mě úplně neohromily - zvlášť šaty mi přijdou vcelku kýčovité. Ale co já vím, třeba to na jevišti bude fungovat o dost líp, než si teď představuju. Takže se chystám být příjemně překvapená. :D

    OdpovědětVymazat
  3. No na jevišti pod reflektory to nakonec celé působí jinak, než z promo fotek, i Fantom se nakonec vyvinul mnohem jinak, než se nejprve zdálo z prom, takže tohle berme jen jako takovou malou ochutnávku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si myslím, že paruky jsou u představitelů Alfréda zbytečné. Ale světlejší paruky pro "Sáry" se mi líbí. :-)
    Mě se plesové šaty líbí, akorát mě mrzí, že nejsou červené. Je to ikonická barva pro ten kostým.
    Zajímalo by mě, jestli bude mít Sára na plese takhle vyčesané vlasy. (Víc se mi líbí rozpuštěné na promo fotkách.)
    Och, Krolockův plášť... úžasný, prostě úžasný. :D
    Krolockovo líčení je podle mého dobré. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě nejvíc fascinují, jak chtějí udržovat bílé šaty v takové krvavé scéně. :D I když je fakt, že herečky mají nízký dekolt a odhalená ramena, tak to asi nebude tak strašné. :)
    Hmmm, já si myslím, že vlasy Sárám nechají na ples vyčesané, protože pro tu scénu je to praktičtější. Zezačátku měli v originální produkci taky Sáry rozpuštěné vlasy a herci Krolocka s tím občas docela zápolili. :D Ale uvidíme. :D
    Krolockův plášť je top A+++.

    OdpovědětVymazat
  6. Na tu barvu jsem taky myslela, možná nebudou používat tolik barvy. (A nebo budou muset častěji šít náhradní šaty.)
    Škoda, mě by se to líbilo víc, ale asi by scéna ztratila na působivosti, kdyby se Sářiny vlasy zamotaly do Krolockových zubů. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky