Prezentace obsazení Balu Vampirov

Už jsem informovala o obsazení revivalu ruské produkce Tanz der Vampire, ale nyní mám k dispozici ucelenější informace a tak si dovolím se trochu opakovat, ovšem tentokrát budou moje data podepřená oficiálními zdroji a s méně nejasnými místy. Samotní herci, kteří informace postupně zveřejňovali to mysleli dobře, ale způsobili pár zmatků. :)

Sarah - Elena Gazaeva, Elizaveta Belousova
Hrabě von Krolock - Ivan Ozhogin, Fedor Osipov, Rostislav Kolpakov, Alexandr Sukhanov
Alfred - Sergej Denisov, Igor Kroll
Profesor Abronsius - Andrej Matveev, Rostislav Kolpakov, Sergej Sorokin
Herbert - Kirill Gordeev, Anton Avdeev
Chagal - Alexandr Sukhanov, Oleg Krasovitsky
Rebecca - Manana Gogitidze, Daria Kozhin
Magda - Natalia Dievskaya, Agata Vavilova


Včera, 13. 8. 2016, mělo výše zmíněné obsazení první šanci se setkat v rolích před očima diváků. Pro mnohé to tak docela poprvé sice nebylo, ale i tak. :D
Konkrétně to byli Ivan Ozhogin a Fedor Osipov jako hrabě, Elena Gazaeva a Elizaveta Belousova jako Sára, Agata Vavilova jako Magda, Rostislav Kolpakov jako profesor a Oleg Krasovitsky jako Chagal.

Totale Finsternis (Ivan Ozhogin, Elena Gazaeva & Fedor Osipov, Elizaveta Belousova) - je ode mě hloupé, že jsem si zaslzela? :D Já jsem hrozně ráda, že do obsazení dali i nové tváře pro oživení. Jsem hrozně ráda, že to dali zazpívat všem čtyřem, hrozně se mi líbí jak se dvojice mezi sebou prostřídali a promíchali. To je prostě tak hrozně hezký! A jak se k sobě Lena a Ivan tulili když zpívali Elizaveta a Fedor!
Bücher (Rostislav Kolpakov), Duet Magdy a Chagala (Agata Vavilova, Oleg Krasovitsky) - Rostiku, jsi tam někde uvnitř? Neuvěřitelné!!! :D Tohle mi vyčarovalo široký úsměv na tváři a divákům, to můžete vidět sami, také. :)))
Dějová zápletka s Magdou a Chagalem mi vždycky přišla hloupá (odpusťte) a tak nemám moc co říct k následujícímu duetu, protože k němu nemám co říct tak obecně. Ale Agata jako Magda bude skvělááá!
Kvíz 1 - netuším o co jde, ale to obsazení je rozkošné a je vidět, že tam musí být spousta legrace. A to jak Ivan zahříval Elenu tím, že se s ní podělil o plášť je zlaté. A časem totéž učinil i Fedor pro Eli a to už bylo dvakrát tak zlaté. :D

Komentáře

  1. Ach ten Ivan... celé video jsem sledovala jenom jeho. Líbí se mi, že stále přichází s novými nápady pro tuhle roli. S Elenou jsou skvěle sehraní. :D Jsem ráda, že se v obsazení objevily i nové tváře. (Ale stejně jsem hrozná, když jsem při částech, kdy zpíval Fedor s Elizavetou, koukala na Ivana s Elenou. To se dělá, takhle si krást pozornost. :D :D) Tyjo, asi se mi to jen zdá, ale některé Ivanovy výrazy mi připomínají Thomasovu mimiku. :-)
    Jé, to je supr, že se představil Rostík jako Profesor. Nikdy bych jej netipovala na tuhle roli. Jsem zvědavá na jeho fistuli ve Wahrheitu. :-)
    Magda a Schagal... ehm, jejich linka mě nijak neštve, ale ani z ní neskákám radostí. :-)
    Já se jen divím, že mě nikdy nenapadlo, že by Agata mohla hrát Magdu. A když ji tak vidím/slyším, tak bych řekla, že jí ta role parádně sedne. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já právě byla hrozně rozpolcená koho sledovat....zajímali mě nováčci, ale pak jsem si všimla, jak se Ivan a Lena tulí a nějak bylo po sledování nováčků. :D :D
    No především se z Ivana stává méně chladný hrabě a za to jsem asi nejvděčnější, připadalo mi, jako by ze začátku měl k té roli trochu averzi, ale to už podle všeho není ten případ. :)
    Taky jsem u Rostíka přemýšlela jak to zvládne, on má sám o sobě velmi hluboký hlas a tady si ho tlačí trochu násilím kam nepatří, doufám, že ví co dělá. :)
    Jojo, Agata je dokonalá. A i Natalii D. mám hodně ráda, takže velmi silné obsazení! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně, snaha byla :-)
    Doufám, že i v představeních nebude tolik chladný hrabě. Jj, souhlas :-)
    Rostík je pěkná výjimka, přece jen je málo herců, kteří hráli Herberta, hraběte a ještě k tomu profesora, ale snad si nezničí hlasivky.
    Naty jako Magdu mám taky ráda. :-D
    Taky jsem zvědavá na Antona v roli Herberta :-)
    Jo, a moc se mi tu líbí Ivanova paruka a líčení, líbí se mi mnohem víc než jak to míval v ruské produkci předtím. (Snad mu to nechají, sekne mu to.) :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky