Glöckner von Notre Dame Medley

Především se vám omlouvám za velice tichý týden v Lottelandu. Byl způsoben poměrně namáhavým pracovním týdnem, ačkoliv částečně jen moc fňukám a částečně se mi ani nechtělo. :D Klasika. Pojďme raději k videu týdne. ;)
Mám tu pro vás výlet do roku 1999, který nás ale kvalitou protentokrát nemusí zase tolik trápit, protože jde o proshot. A v hlavní rorli nemáme nikoho jiného, než Drewa Sariche! :)
Mladičký Drew je tuze roztomilý a s těma jeho velikýma hnědýma očima a trochu dětsky naivním výrazem je zkrátka perfektní pro tuhle roli a bere za srdce. Jeho hlas je o něco jasnější, méně vybroušený než dnes a než jak ho preferuji, ale pořád je to ten Drew, kterého velice obdivuji, navzdory tomu, že je poměrně jednoduché vytušit, že v této hlasové poloze se necítí právě nejlépe, což se projevuje na slabě znějícím hlasu s nejistou kontrolou. I když něco je třeba připsat očividným techickým problémům v tom studiu.

Krásný nový týden! :)


Komentáře

  1. Jů, Drew zamlada. Jak je tu mladičký... cuteness... tohle je asi nejroztomilejší Quasimodo (alespoň z disneyovské jeviští verze) :D

    OdpovědětVymazat
  2. phantom-love-never-dies14. srpna 2016 v 23:21

    Absolutní souhlas. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky