Draußen ist Freiheit - Myrthes Monteiro, Anton Zetterholm

Tímto videem týdne se zase vracím k Tanzu. Máme tu jednoho z mých nejoblíbenějších Alfredů - Antona a Sáru o které toho vím málo, protože jsem s ní předtím viděla snad jenom Totale Finsternis - ve kterém se zdála jako těžký zastánce týmu Krolock, takže si to mohu ověřit i na duetu s Alfredem. :D
(Btw, klidně mi můžete říct, že jsem úplně mimo, ale Anton mi tuze připomíná Eddieho Redmayna. Ne vzhledem, ale herectvím, úplně v Antonovi místy vidím Eddieho Maria.)
Myrthes si u mě potvrdila svoji preferenci pro hraběte, protože ať je Anton během této písně seberoztomilejší, Myrthes se zdá být celou dobu duchem nepřítomná a soudě dle jejího super širokého úsměvu, jaký měla vyhrazený pro hraběte během TF, asi víme na koho myslí...:D
Dokonce i scény, kdy s ním má flirtovat (viz to ťuknutí do nosu) hraje spíš nervózně jako "Bože, co jen mám dělat, abych se ho zbavila a on neprobudil otce".
Nejen to, v další části duetu se zdá vyloženě rozčilená, jako by cítila, že ji nesvazuje jen její otec, ale zamýšlí to i Alfred a v tu chvíli nasazuje poměrně bojovnický výraz.
Já oceňuji, že všechno její počínání v této scéně je dobře promyšlené - i kdybych byla team Alfred (což tak úplně nejsem :D) tak bych musela naznat, že z toho, jak Myrthes roli pojala, dává její odmítavý postoj k Alfredovi smysl.

Nu a s tím vám přeji krásný nový týden! :)

Komentáře

  1. Na Antona na netu narážím čím dál častěji - asi se budu muset podívat na videa na YT s ním. :-)
    Jelikož ani já nejsem zastáncem týmu Alfréd, tak jsem z jejího pojetí Sářina vztahu ke Krolockovi nadšená! (Team Krolock!!!) :D
    Jé a video je i s AJ titulky! Nice, nice :D :D
    Anton je super cute! :D Nedá se svítit, pořád je to truhlíček :D Ale moc se mi líbí, herecky i hlasově. (Jj, půjdu si s ním ještě něco přehrát. :D)
    Hmmmmm... celý záznam by nebyl špatný :D

    OdpovědětVymazat
  2. No určitě by nebylo špatné si Antona najít, zvlášť když teď bude ten Raoul. :))
    Jupí, další souputník za hraběte! :D
    Truhlíček. :D Ano, ano, to je přesné. :D
    Tyjo, taky bych brala celý záznam...(jak jinak :D)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky