Elisabeth - produkce Takarazuka

Tento týden jsem do této rubriky vybrala zase jednou "větší video", tedy video celého představení. Tentokrát to není Fantom, ale nahrávka Elisabeth z produkce...jejíž název mě prosím nenuťte psát podruhé, máte ho v titulku. :D
Je to pojetí velmi evropského tématu zemí s velmi neevropskou kulturou a proto je to taková zajímavá, dá se říct alternativní verze toho příběhu, ačkoliv písně jsou téměř beze změny. Říkám téměř, protože k nějakému "čachrování" přece jen došlo.
Přiznám se vám, že tuhle produkci mám v počítači už poměrně delší dobu, ale zatím jsem z ní viděla jen ukázky. Můžu říct, že je to nevšední, krásné svým vlastním způsobem a takové pohádkové, ale zároveň i velmi ponuré. Kostýmy jsou přímo galaktické - neautentické, ale to jsem ruku na srdce ani neočekávala.
Přeji vám, ať zítra začnete nový týden s úsměvem. :)



Komentáře

  1. Tak jsem to viděla a musím říct že japončíci milují tu nově přidanou píseň ve scéně schwarzen prinz nepamatuju si název té písně jak jinak. :D a také milují postavu smrťáčka který má mnohem více prostoru. Ve druhém jednání se také často stává že duetové písně zpívají postavy v opačném pořadí než v originále ale tam člověk neví jak si ony písně přeložily takže to nevadí, jen mi to přišlo zajímavé slyšet ty písně v jiném pojetí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky