Vídeňský waltz na "My Favourite Things" - Sophie Ellis - Bextor, Brendan Cole


Ha, random výlevy do rubriky Lotteland...to už tu dlouho nebylo.
Stalo se vám už někdy, že vás něco šíleně nadchlo aniž byste vlastně věděli proč? Máme půl deváté večer....takže už je to víceméně akorát 24 hodin, co se rozplývám nad tímto videem. Jsem ve fázi, kdy se musím krotit, abych si to nepustila už po milionté. :D
Když ono je to tak strašně milé! Sophie je tak rozkošná a Brendan tak...well damn. Profesionální tanečníci ve fraku mě něčím hrozně fascinují, ale nevím čím. Každopádně se na ně hezky kouká...a na Brandona tak nějak obzvlášť. :D
Je to z BBC pořadu Strictly Come Dancing, takový ten typ pořadu co všichni známe - profesionální tanečník/tanečnice je dán/a do páru s hvězdou, který/á vůbec neumí tančit a je na nich, jak se poperou s taneční soutěží.
Když jsem náhodně narazila na můj zamilovaný vídeňský waltz (ne že bych ho uměla tančit) na melodii My Favourite Things ze Sound of Music, muzikálofil ve mě tak nějak automaticky kliknul na tlačítku play.
A ta krása co z toho byla! :D
Ta choreografie je strašně kouzelná, ten úvod velmi milý, Sophiin účes a šaty jsou dokonalé a Brendan má rakouské....tentononc kolem krku! Jak se tomu říká? :D Každopádně jim kostýmy uzpůsobili muzikálu což mě strašně potěšilo.
A je zvláštní, že nikoho, komu jsem to ukázala to nenadchlo z poloviny tak jako mě. Ale to se mi stává často. :D


Komentáře

Oblíbené příspěvky