Einladung zum Ball - Christian Alexander Müller

Tak i tento týden Christian, aneb proberme si tohoto pána velmi důkladně, pravila Lotte. :D
Tentokrát v roli Krolocka, kterého nevím jistě jestli hrál, pokud správně tuším, tak ne.
Ta věc s Christianem se má tak, že má velmi světlou barvu hlasu, takovou docela chlapecky znějící, takže ty dobře známé písně Fantomovy, Smrti nebo teď Krolockovy v jeho podání najednou znějí docela nově. Ale to je přece skvělé. :)
Moc se mu podle mě do hlasu nepodařil přenést ten pohrdavý téměř až vztek a zároveň lahodné svádění, který obvykle "probublává" v hraběti v této scéně, ale je fakt, že tohle je koncertní verze a to přesně tyhle námitky může docela omlouvat.
Ale ta pasáž o cestě nocí, tedy má oblíbená část této scény, ta je zazpívaná nádherně. Přesně tam jeho hlas vynikl a já si skutečně představovala nespoutaný let nocí, když jsem poslouchala Christianův projev. Takže...jedno vyrovnává druhé a ve výsledku jsem tedy spokojená, none? :D
A ten poslední tón - to mi ujelo nadšené "ty kráso!" - což asi mluví za vše, ta gradace, síla a stabilita jeho hlasu mě skutečně ohromila.
Nu a s tím vám přeji zítra krásný start nového týdne. Já se vracím do provozu po angíně a očekávám kulturní šok podobný tomu, jaký jsem zažívala v prvním týdnu nové školy a města....ale eeh, snad už jsem trochu zkušenější a odolnější. Hodně štěstí nám všem! :D xxx







Komentáře

  1. Žjova, Lotte, ty bys měla dělat divadelní kritičku pro muzikálofily. Takové nadšení, to je prostě něco. Škoda, že u nás není nic lepšího než musical.cz.
    Nádherný, nádherný hlas! Musím si najít jeho FO, vypadá to na docela nový zážitek. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To by byla kariéra! :D Udělala bych díru do světa. :D :D
    Aano, Christian je skvělý. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky