Uncut pages

Ivan se objevil v kriminálním mini seriálu Uncut pages, a tak si pro změnu vyzkoušel roli televizního herce.
Hrál roli pěvecké hvězdičky, lehce arogantního zpěváka Alexandera Romanova. Jeho postava nesehrává v roli příliš významnou roli, proto nemá zase tolik screen time.
V domě právě Alexandera Romanova dojde k vraždě, ale on sám u toho nebyl, nic neviděl a je skutečně nevinný, tudíž pro děj, když to tak řeknu, méně zajímavý. :D
Hlavními hrdiny seriálu jsou dva autoři detektivek, Maria a Alex, kteří pomáhají své kamarádce Kátě, jejížto přítel byl falešně obviněn právě z oné vraždy.
Ivan se objeví asi ve třech momentech seriálu: na začátku, kdy zazpívá úryvek písně, dělá rozhovor do televize, kde se o jeho postavě dozvíme, že je čerstvě rozvedený, potom se v zákulisí líbá s nějakou slečnou. Potom doslova jen projde záběrem, udělá nějaké neurčité "hm" a odejde. :D No a nakonec se objevuje, když si s ním přijde pohovořit spisovatel Alex, znovu něco málo zazpívá a nechává se obklopovat fanynkami. :D
Celý ten to počin můžete zhlédnout níže.
Btw, Ivan se objevuje hned na začátku, to jistě nepřehlédnete, jeho "hm" scéna je někde uprostřed, v tom tříhodinovém videu se špatně hledá, nicméně já myslím, že ta vteřinová momentka se dá i oželet :D, jeho závěrečné proplutí seriálem najdete od 2:24:35. :)




Komentáře

Oblíbené příspěvky