Oněgin, 3. 10. 2015

Ááá další videa z Oněgina! Tentokrát se jedná o předposlední představení říjnového bloku, tedy ze třetího.
Tak...hurá na ně! :)


Zpívám z lásky, Taťána navštěvuje Oněgina (Anton Avdeev, Daria Zuev, Kirill Gordeev, Vera Sveshnikova) - takže tentokrát máme místo Anastasie jako Olgu Dariu, která se mi zatím z prvního dojmu líbí o něco víc. Má přirozenější chemii s Antonem a nepřehrává tolik ten moment, kdy se od Lenského snaží získat polibek.
Jinak paruka Olgy se mi moc nelíbí, vypadá velmi uměle, jaksi barbínkovsky. A přitom Veřina paruka Taťány je vyloženě hřebíček na hlavičku! :D
Kirill mi v interakci s Verou přišel odtažitější než při premiéře, možná trochu moc výsměšný...já si Oněgina s Taťánou představuji jako lehce povýšeného, ale přece v mezích určitého kavalárství.
Vera září! Absolutně září! Já miluju, jak si opakuje Oněginova slova a tak mile u toho hraje zahanbení nad sebou samou a svou plachostí a zároveň je zasněná a tak dětsky zamilovaná do Oněgina a jak skvěle to vyvážila. :)
Myslím....vím, že jsem se zamilovala do melodie, kdy Démon přichází na scénu. Aaach. Pravá perla, na první poslech mi to tak nepřišlo, ale teď jsem in love. :D

Taťánin dopis (Vera Sveshnikova, Denis Aliyev) - že on text této písně vážně cituje Puškina? Ten začátek minimálně, že jo? :D I love it! :D Jinak tahle píseň na mém žebříčku po opakovaném poslechu stoupá výš a výš, vážně ji začínám doceňovat.
Bože to je stejně tak krásná scéna! Až mi naskakuje husí kůže, skutečně klobouk dolů.
Nevěřím, Rarášek, Výzva & Motlitba, Souboj, Zprávy o souboji (Anton Avdeev, Manana Gogitidze, Kirill Gordeev, Vera Sveshnikova, Daria Zuev) - kéž by Démon dostal nějakou lépe padnoucí paruku....nebo ideálně kdyby Denisovi nechali jeho vlasy. :D Není stejně jeho postava v této scéně zajímavým způsobem matoucí? Poprvé ho vidíme skutečně emocionálně zapojeného do dění...neovládá lidi jako hračky, nebaví se jimi....chce se jim přiblížit, chce trochu té krásné náklonnosti, co chůvička chová pro své svěřenkyně, ale lidé jsou z jeho přítomnosti nesví a odtahují se....
Ta soubojová scéna mě fascinuje víc a víc. To jak oba Oněgin a Lenský prostřednictvím Démona zažívají ten absurdní pocit, kdy se sami na sebe dívají jakoby seshora, jako by jen bezmocně sledovali činy vlastního těla a jejich hrůzné následky - to je brilantní!!!
Btw, zdá se mi to, nebo Denis líbne Antona jen na tvář? Tak to jsou méně odvážní než v Elisabeth, ke které to nelze než nepřirovnat! :D
Nu a k Darii - je to asi má "vítězná" Olga. To jak zahrála, když jí oznámili, že je Lenský mrtvý mě vážně dojalo, až jsem musela přemáhat slzičky. :)
Děkovačka - a spousta kytiček! :) A miloučké tulení Denise a Verušky,na konci. :))

Komentáře

Oblíbené příspěvky