Premiéra Das Wunder von Bern

V Hamburku se 10. 11. 2014 slavnostně otevřelo nové, moderní divadlo Stage Theater an der Elbe, o kterém se můžete dozvědět něco víc v TOMTO videu.
Prvním kouskem v tomto divadle je světově premiérový muzikál Das Wunder von Bern. Jedná se o muzikálovou verzi známého filmu The Miracle of Bern, příběh o překvapivém vítězství německého národního fotbalového týmu na mistrovství světa v roce 1954 a problémy s navrácením zajatých vojáků zpět do Německa.
Na slavnostní premiéře, která byla samozřejmě o to zvláštnější, že to byla premiéra nejen pro muzikál ale i divadlo samotné, se objevilo mnoho hvězd muzikálového i nemuzikálového nebe. Mezi nimi nechyběl ani Drew Sarich se svojí kolegyní z muzikálu Rocky Wietske van Tongeren. V oficiálním videu z premiéry se ti dva sice neobjevují (pokud nebudeme počítat fakt, že jsem jednou zaznamenala Wietske stát v pozadí :D), ale i tak ho můžete nalézt ZDE.
A abych se konečně dostala k nějakému materiálu na kterém Drew a Wietske skutečně JSOU (:D), níže jsou fotky z červeného koberce.
Dále dodávám, že premiéry se zúčastnila i londýnská Christine Harriet Jones s přítelem Antonem Zetterholmem (o návštěvě tohoto páru v Německu jsem se zmiňovala i v TOMTO dílu backstage mixu).

image host



image host

image host

image host

image host

image host

image host

Komentáře

Oblíbené příspěvky