Gethsemane - Drew Sarich

Poslední video týdne před Vánoci, jak ten čas letí! A já stále ještě nezabalila vánoční dárky. :D
Myslím, že už byl nejvyšší čas, abych do této rubriky vrátila galaktického Drewa Sariche, protože tu už překvapivě dlouho nebyl.
Tak tedy - jedná se o záznam z akce Musical Meets Rock, která se konala 19. 12. 2014. Kombinace muzkálu a rocku je pro Drewa přímo trefa do černého, řekla bych, a také svým vystoupením přímo zazářil - nu, ostatně jak on už to má ve zvyku. :)
Roli Ježíše v Jesus Christ Superstar už má Drew náležitě několikrát ověřenou - ostatně vrátí se k ní i příští rok na Velikonoce - takže nebylo žádným překvapením, když mimo jiné zazněla i Gethsemane.
Já vím, že o tom melu jako kolovrátek pokaždé, když přijde na Drewa, ale UH, ty jeho oči! :D Ve smutných písničkách jaksi obvzlášť vynikají, což je hádám záměr. Takový psí pohled jako Drew umí skutečně málokdo! :D :3
Když Drew přejde do těch výšek, záááávratných výšek, člověk přemýšlí, kde se to v něm všechno bere. Je ten člověk vůbec skutečný? :D What a voice!
Dále musím vyzdvihnout s jakým nasazením se Drew do té písně opírá - na 120 % minimálně. Tak obecně se dá říci, že to je pro něj typické. :) Člověk mu tak snadno věří každé slovo a to se přitom ani nejedná o představení, ale koncert. Ach, ty garnierózní člověče. :)
Nevím, jestli se mi to jen nezdá, ale na konci jako by měl slzy v očích. Well, tak či tak, závěr písně v jeho podání by jistě dojal i kámen. :D :)
Krásný sváteční týden přeji! xxx






Komentáře

  1. Tak před časem bylo musical meets opera jestli se nepletu :D tam měl krásný kostým z tanzu :D
    tohle mu ovšem víc než sedí, rocker se v něm nezapře je v každém jeho póru :D ovšem velmi mile mě v těch výškách šokoval, ty jsem si vážně hooodně užila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No zase tak nedávno to nebylo, to přijde jen nám, protože jsme to jen nedávno objevily. :D
    Jo, v téhle akci asi vskutku našel vyžití, tomu věřím. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky