Notruf Hafenkante - Kampf der Herzen

...aneb Policie Hamburg a díl, který bych přeložila nějak jako "Boj srdcí".
Pokud vám tento článek nedává smysl, vraťte se k TOMUTO a TOMUTO článku a hned zvíte o čem je řeč. :D
Musím vyzdvihnout naše německé sousedy z televize ZDF za několik věcí:
1) Dali ten díl na internet dřív, než do televize, takže jsem se na něj mohla podívat hned ve čtvrtek po škole a nemusela jsem čekat do čtvrtečního večera nebo hůř pátku
2) Nepovažují ČR za Narnii, takže to video mi šlo normálně přehrát aniž by mi to hodilo hlášku, že v mé zemi video není dostupné *vytahuje oslavné šampáňo*
3) Video se mi vůbec nesekalo :O
4) Video se mi vůbec nesekalo ani když jsem si po shlédnutí udělala pár (čtěte 41) screenů a překlikávala jsem mezi scénami
Všechno tohle je nadmíru obdivuhodné i když pro někoho samozřejmé. :D :D


A ještě pro vás mám jednu velmi zásadní a seriózní informaci: Drew se tam za celou epizodu neobjeví v tričku. Hah. :D To musel být záměr, to není jinak možná. :D

Když už tedy konečně přejdu k ději samotnému: jak už jsme se dozvěděli z preview (na který odkazuji výše), základní děj je takový, že Drew je otráven přímo v průběhu show a zhroutí se. Na místo je povolána i policie, nicméně tito nedůvěřivci Drewa nejprve podezřívají z toho, že je na drogách.
Drew je odvezen do nemocnice, kromě otravy či spíš jen uspání si přivodil taky lehčí zranění nohy. V nemocnici se do něj stihne lehce zbláznit jedna zdravotní sestřička, což je úsměvná pasáž epizody, kdy ho spolu s policisty tak trochu šmírují přes prosklené dveře jak spí.
A teď si představte efektivní záběry na Drewovu odhalenou hruď. Yeah. :D
Když se Drew vzbudí, je samozřejmě podroben výslechu. V té době už policisté z krevních testů zjistili, že na drogách skutečně není a někdo manipuloval s jeho pitím. Drew se zdá být pohoršen představou, že by ho otrávil někdo z divadla, ale vybavuje si, že neznámou ženu co potkal v kavárně, co se představila jako fanynka, která měla příležitost k nějaké zlovolnosti (tak jsem to alespoň pochopila, ale berte vážně člověka, co jim rozuměl každé desáté slovo).
Mezitím se druhá policejní dvojice vydává do divadla, kde už se víceméně odehrává zbytek děje, tedy alespoň ta podstatná část děje. Sice se tím pádem děj odsouvá od Drewa, ale jako kompenzace je tu tolik zákulisních záběrů na divadlo, jeho spletité zákulisní choby, kam se smrtelník ani nedostane, pohled zblízka na všechny ty úžasné kulisy, zkoušky těsně před vystoupením...zkrátka jedinečný divadelní život.
Gradace přichází, když je z cesty odstraněn Drewův cover, když mu někdo nasype nějaké tentononc do krému a on dostane těžkou alergickou reakci a není schopen vystupovat. V tu chvíli už je jasné, že někomu jde vyloženě o propagonisty Rockyho a dostáváme se k rozřešení.

Drew se tam tedy objeví celkem asi čtyřikrát: v úvodu kde je vyobrazen kousek show, zákulisní debata s asi režisérem, jeho zhroucení, převoz do nemcnice, dále scéna kdy ho šmírují při spaní. Potom jeho výslech, následně další krátký rozhovor s policisty, když do nemocnice přivezou jeho cover a dají ho k Drewovi na pokoj.

Koho jsem nalákala a je připraven na dávku němčiny - ZDE.

(((Původně byl tenhle článek asi jednou tak delší, ale debilní blog.cz mi ten článek ZASE smazal, když jsem klikla na "Hned zveřejnit", což mi tato debilní webová stráka dělá poslední dobou pořád a já už jsem prostě tak frustrovaná, že se uchyluju i ke slovu debilní. Debilní.)))

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

Komentáře

  1. ZLÝ BLOG.CZ asi mu přijde, že zlobil ještě málo, když nechtěl fungovat na google chromu, teď ještě maže články a CO HŮŘ, ČLÁNKY O DREWOVI!!! Jak trestuhodné!!

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzana Samiecová22. září 2014 v 13:32

    Panečku to zní doost dobře!!! Jojo, to jsou chvíle, kdy začínám litovat, že jsem se nešla učit něminu... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou chvíle, kdy já lituju, že německy neumím, ačkoliv jsem se ten jazyk učila několik let. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Teď dělám na jednom článku třikrát tak delším než je můj standart a radši si ho píšu nejdřív ve Wordu. Protože vím, že kdyby se mi tohle smazalo, už bych to prostě znovu nenapsala. :D
    A ano, je to super i když tomu zrovna moc nerozumím. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky