Musical meets Television

Možná znáte německou kriminálku co u nás pod názvem Policie Hamburk (Notruf Hafenkante v originále) běží na Primě. Já si ten seriál vybavuju velmi dobře, protože mi sloužil jako oddychovka během učení se maturitních otázek. Teď už jsem na něj docela zapomněla, ale to je asi tím, že televizici čím dál tím víc vypouštím.
Co ale určitě nevypustím bude díl který v Německu bude mít premiéru 18. 9. 2014 a který bude zachycovat muzikálové prostředí. Čí lépe řečeno zákulisí. Jsem si jistá, že to bude seriálově kriminálkově přikrášlené, takže nepočítám s reálným vyobrazením takového divadelního světa, ale i tak.
Natáčelo se v divadle, kde se hraje Rocky das Musical a v epizodě se skutečně objeví i obsazení Rockyho. Páni, nepamatuju, že by se tohle kdy stalo....
Co jsem tak pochytila, dějová zápletka bude, že hvězda Rockyho (DREW SARICH!!!) je záhadně otráven, ale naštěstí přežije a policisté vyšetřují kdo za tím zlovolným činem vězí (fakt nechápu motiv takové osoby. KDO by trávil Drewa, no vážně).
Moje teorie je, že to byl nějaký understudy, alternace, cover prostě někdo kdo chtěl zazářit místo něj. To je taková typická kriminální zápletka z divadelního prostředí. Ale tak uvidíme sami.

Ha! Teď mi došlo, že až se ten díl dostane k nám někdo nadabuje Drewa. Nikdy by mě nenapadlo, že uslyším do češtiny nadabovaného Drewa. Snad vyberou správně. Tyjo, Drew bude a nebude mluvit česky. Zajímavé. :D
Ale já si to radši pustím v originále. Nebudu jim rozumět, ale Drew bude mít hlas Drewa a to je hlavní. :D

image host



image host

image host

image host

image host

Komentáře

  1. no ale Drew bude mluvit nemecky s US prizvukem. ja se tesim na Wietskeeeeee teda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já přízvuky nedovedu rozeznávat, pro mě je jeho němčina na jedno brdo s ostatními. :D Ale na Wietske se taky těším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Lotteland is now the happiest place on the Earth ever... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Otrávený Drew... že bych se mrkla? Tuto kriminálku jsem nesledovala, ale jak zazní zločin v divadle (a ještě na pozadí muzikálu), jsem hned zvědavá :-)
    Taky jsem zvědavá, jakou zápletku vymyslí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě mrkni, Drew bude fajn a roztomilý. Ještě jsem to neviděla, ale jsem si svým prohlášením jistá. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky