In Rabenschwarzer Nacht

Zaprvé vám musím sdělit, že jsem na sebe pyšná, protože už si konečně pamatuju německý název Beneath a Moonnless Sky. Ne že by to byl tak velký deal...i když ano, pro mě byl. Má němčina...žádná němčina. Což je smutné, Drew už teď mluví prakticky jen německy.
Tohle by se spíš hodilo do rubriky Lotteland aka random fangirling, ale když už tu má Drew svoji vlastní nově se rozjíždějící rubriku, tak toho využívám.
Zadruhé vám sděluji, že jsem se naučila dělat hejbátka. Ani to se neukázalo jako tak velká challenge, jak jsem si myslela. Neumím ty gify nijak upravovat, ani k nim přidávat titulky, ale k radosti mi to i tak stačí. :D
Když jsem nadšeně začala s tvořením hejbátek, první video, které "padlo za oběť" bylo samozřejmě moje nejoblíbenější na celém světě, aka TOHLE. Mé oblíbené okamžiky Mili a Drewa se přece musí ocenit v hejbátcích. A docela mě šokovalo, že mě nikdo na Tumblr nepředešel. Očekávala bych od fandomu víc. Konečně jsem v něčem průkopník. :D Btw, fanoušci Drewa už mají název. The Drew - Crew. Tohle jméno vzniklo jen před pár dny, konečně s něčím nepřicházím zoufale pozdě. Yes. :D
Tradá! :D
Normální články jsou stejně přeceňované. ;D


image host



image host

image host

image host

image host

image host



image host

Komentáře

  1. Hejbátka, hejbátka hejbejte se! :-) (zachytila jsi krásně okamžiky z videa :-D ) Šikula!!!
    Já si BAMS v němčině stále nepamutuju :-( (raben, raben... můžu si to dokola opakovat a stejně na to zase zapomenu :-) )
    Jsi skutečně Drewův fanda (jen čekám, kdy kabátek Sherlocka vystřídá kabátek Drewa) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Danke schön! :D
    To je tím, že já to video viděla až asi bambilionkrát, jinak bych to taky nevěděla. :D
    Hehe, uvidíme. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky