Sierra na Broadwayi aneb zastavme se u její paruky

Jakožto úvod...je čtvrtek ráno když píšu tento článek s vědomím, že naposledy bylo video týdne. To je frustrující. Mohla bych se vymluvit na školu, in fact, mě ale tak těžce zaneprázdnila, abych nešla na počítač jen v pondělí, kdy jsem se 3 hodiny drtila ekonomiku a pak s třeštící hlavou odešla spát. Ty ostatní dny jsem chtěla experimentovat s omezením doby na počítači, ale in fact jsem to podváděla. Sice jsem třeba za den skoro nezapla Lízátko, na druhou stranu jsem zase chodila tátovi na notebook pojmenovaný Nataša (seriously, dad?!), takže....no big deal, my dear. :D
Tak co s ní?
Slibuje, že se polepší! :D Protože vidět Lotteland takto strádat je srdce lámající, isn't it?! :D
(A chybělo mi Lízátko - vlastně je dobře, že nový notebook nakonec nedostanu. :D)
A teď už k podstatě článku! V pondělí (ano už v pondělí a dnes je čtvrtek. Za trest půjdu za minutu a dvacet do školy) Sierra začala jako Christine na Broadwayi po boku Hugha Panara a yeyyy....Kyla Barisicha s alternací Samanthou Hill.
K této události se zveřejnil zbytek fotek, který byl Sierrou-Christine nafocen. Přičemž všechny zaujala paruka, kterou tam Sierra nosí, tak neobvyyklá pro Broadwayskou produkci.

Tedy Vám musím sdělit, že jsem zjistila, že to není paruka, kterou Sierra nosí. Byla to nouzovka pro tyhle fotky. Protože se tak nějak přihodila, že když Sierra přišla na focení, neměli co by jí na hlavu dali. Tak přišel na řadu plán B. A plán B byl dát Sierře paruku jedné z baletek.
Ano, tak to je. A jak tedy Sierřina opravdová paruka vypadá, na to si musíme počkat s doufáním, že taková fotka ven prosákne.
Můžete mi říkat Sherlock Lotte. Nebo Lotte Holmes. Nebo prostě Lotte. :D







Jejííííjééééjómůjbožé! :D Vidíte tu perfektnost ztělestněnou na tomto obrázku?! Kyle a Siera. This is actually happening! Yes! :D

Komentáře

  1. To je ten Kyle, jak furt nevíš, kolik má roků? :).. Je pěkně vysoký nebo stojí na schodech? :))Mě se nejvíc líbí předposlední fotka, škoda, že nejde zvětšit :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je on, ale už to vím :) má 35, což bych mu vůbec neřekla :))Tak v původní velikosti ji můžeš najít tady :)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151651965874689&set=a.10151651965314689.612390.55494929688&type=1&theater

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám Sierru ráda, ona prostě vypadá pořád bájo. Hádám, že až já budu stařena nad hrobem, ona bude vypadat maximálně na třicet :D

    OdpovědětVymazat
  4. Sierra prostě nemá v programu vypadat jinak, než perfektně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásna, to je jasné, môže mať na sebe čo len chce a stále bude úžasná, but...I still don´t like the wig. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky