Les Misérables - Sound mixing / editing

Protože mám kvůli své nedávné garnierózní zkušenosti v kině hlavu plnou Bídníků a jen a jen Bídníků tak video týdne musí být přirozeně Bídníci! :D
Tohle nové suprčupr video pojednává o náročném natáčení zpěvu herců naživo, editaci zvuku a také obsahuje úžasné ještě neviděné záběry z filmu (pro ty, co zatím neviděli film, for sure. :D).
V (snad) brzké době dopíšu svůj never ending článek z filmu plus vlogy. :D xx


Komentáře

  1. Jde o nezapomenutelný zážitek!!! Já se z těch bídníků ještě pořád nemůžu vzpamatovat!!!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším na ten článek! :) Já jdu na Bídníky až ve čtvrtek (teda pokud se mi podaří přijet včas ze zkoušky) a už se nemůžu dočkat!

    OdpovědětVymazat
  3. Jdu na to dnes vecer s kamoskou...

    OdpovědětVymazat
  4. Včerejší zážitek z kina byl pro mne něco dokonalého. =) Mimochodem.. Lotte, také jsi oplakala smrt Javerta, nebo to jen já? =D

    OdpovědětVymazat
  5. [1]: Já z toho doteď nemůžu spát, to je na tom nejhorší, když zítra skončí vánoční prázdniny :/ :D[2]: Bude to dost spoilerující článek, asi bude lepší ho přečíst až po shlédnutí Les Mis :)[3]: Takže touhle dobou to sleduješ? :D Ach, hned bych si to dala ještě jednou :)[4]: Ano a bylo to poprvé v životě, já jinak tolik soucitu s Javertem neměla :)

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: To jsme dvě. =) Ale u mne to bylo horší, já ho předtím nenáviděla. =D

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Tak to já na začátku možná taky, ale pak jsem přečetla knihu a začala ho brát neutrálně :D

    OdpovědětVymazat
  8. [5]: To myslíš vážně??? Vy jste měli vánoční prázdniny a já už ve čtvrtek musela mazat do školy?!!!!A pokud jde o mně, já mám Javerta jakožto postavu ráda, ale jeho představitel mě zklamal...:D

    OdpovědětVymazat
  9. [8]: Yop. :DA mě nadchnul. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dokonalost!
    Pořád teď poslouchám Les Mis a jsem v té úžasné fázi, kdy mám pocit, že nebudu poslouchat nic jiného:-). Pořád se jich nemůžu nabažit:DJá jsem si okamžitě po shlédnutí představení v Brně Javerta zamilovala. ( Zážitek byl pro mě o to větší, že jsem nevěděla, o čem Bídníci jsou. )A vemte si jaký je to paradox, že strážce zákona je považován za zápornou postavu :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty taky? Já taky! :D Už si začínám myslet, že se Les Mis stává mým muzikálem číslo jedna, tak daleko to zachází! :DTy taky? Já taky! :D Je neuvěřitelné jak jsi můj člověk! :D (To závidím, to já bohužel děj znala až příliš přesně, fňuk).Jojo, tak takhle jsem nad tím ani nikdy nepřemýšlela. Very true. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky