25. výročí Fantoma Opery na Broadwayi

Včera Broadway zažila veliký milník ve své historii, kdy poprvé nějaká show oslavila svých 25 let. A ta show samozřejmě nebyla žádná jiná, než-li Fantom Opery.
Večeru se bohužel ze zdravotních důvodů nemohl zůčastnit skladatel Andrew Lloyd Webber, ovšem original cast Sarah Brightman se zúčastnila, stejně jako režisér Harold Prince a choreografka Gillian Lynne. Večer provázely i vzpomínky na legendární Marii Björnson, která stvořila geniální a nadčasové kulisy a kostýmy Fantoma.
Jak se vědělo, obsazení pro oslavy zůstalo stejné s výjimkou role Christine, kterou speciálně pro účely oslav převzala Sierra Boggess a zazářila tak po boku Hugha Panara a Kyla Barisiche. Na konci jako překvapení vystoupili čtyři Fantomové, kteří přijeli podpořit oslavy. Nebyl to nikdo jiný, než z pětadvacítky v Londýně našim srdcím známí a milí Ramin Karimloo, John Owen-Jones a Peter Jöback.
Protože sira Webbera nevýslovně mrzelo, že zdraví mu nedovolilo zúčastnit se oslavy jeho geniálního díla, zanechal aspoň digitální pozdrav, který natočil se svoují bývalou ženou a originální Christine - Sarah Brightman. Tento první rozhovor společně od jejich manželství najdete v CČ.







Komentáře

  1. To video je neuveriteľne rozkošné. Je vidno, že majú stále super vzťah a proste...mňum. :) A Sarah mi príde pomaly krajšia než keď bola mladá.Božééé, toto je strašné. Tak strašne by som chcela vidieť Hughierru! (okey. to je mizerné. :D :D zlá skratka. :D) Záznam celý, na DVDčko natočený. Ách, toto je frustrujúce. Hrozne frustrujúce.

    OdpovědětVymazat
  2. Zraje jako víno :D ale ne, vážně jí to sluší :)Kéž by to natočili. Kyle na DVD. Achuch :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja by som viac bola mimo z Hugha, ale...motív máme podobný. :D Doľahla na mňa malá chvíľka depresie z toho, že to nikdy neuvidím. -.-

    OdpovědětVymazat
  4. A to se počítá, yop! :D
    Jak říká doktor Dyer, neexistuje stres, pouze stresdující myšlenky, takže věř tomu, že uvidíš :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky