Les Mis - First Look


Musím říci, několik věcí:
- Tom Hooper je génius (ale to už vím díky Králově řeči - geniální film, doporučuji!!!), myslím, že jsme si v současnosti nemohli pro Les Mis přát lepšího režiséra. Věřím toho, že využije obrovský potenciál, jaký legendární Bídníci mají.
- Kvůli muzikálofilství se ze mě stává malá neurotička. Asi v polovině videa mě rozplakala dojemná dokonalost Maria a Cosette. Ta zahrada, mřížovaná brána...
- Už ani v nejmenším nepochybuji o obsazení. Jsem už jen nadšená!

Komentáře

  1. Zde si můžete vydělat čtením reklam:) Nemusíte se tam registrovat, pokud nechcete, ale za kouknutí to stojí:)
    http://www.ermail.cz/link/ljTTJeN7JaVc2AamajCejJTlclN7ATXa

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Děkujeme za nabídnu, trhněte si ploutví.Noné, já se zamilovala. On vážně JE Marius! Můj bože, je úžasný! Na Valjeana si budu muset ještě zvyknout, ale ostatní... ách, ať už jsou Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Neke! Vzala jsi ho konečně na milost?? :O :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ach áno! Víš, já proti němu nikdy v zásadě nic neměla, jen mi připadalo, že na Maria moc nevvypadá... Ale teď... je tak... tak... baštím ho! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Konečně, začínala jsem se bát, že už si ho nikdy neoblíbíš! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ó, to by byla věčná škoda! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Výjimečně, že? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Áhhhh! Stále žiadna Helena a žiadny Sacha, už trpím! :D Už mi ich ukážte, prepána. :D Ale nie, toto mi stačilo, je to krásnotné. Hugh...stále si ho neviem celkom predstaviť po speváckej stránke. Alfieho mi netromfne, to je jasné, ale...bude dobrý. :D Rozmýšľam, či som videla niekedy nejaký film s Rusellom bez dabingu, a asi nie, ale on má úplne amazing speaking voice! A pôsobí dobre javertovsky, takže aj v neho mám dôveru. Anne bude skvelá Fantine a čo sa týka dua Cosette/Marius...well, nebudem na nich písať chválospevy na základe troch minút. :D We´ll see. Tešíííím sa, už aby to bolo! :)

    OdpovědětVymazat
  9. A zrovna Rusella jsem se obávala, docela mě překvapil. No jsem zvědavá, jak dá Stars, teprve pak budu soudit. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky