Don Juan v Manile

Nová oficiální fotka z Fantoma v Manile. Krásná Claire Lyon jako Christine/Aminta. :)

Komentáře

  1. Tak dotyčná Christina se jen svým vzhledem umisťuje na třetím místě nedostihnutelné krásy, z čehož jedno místo patří 25ce a její Christině Sieřře Boggess a druhé (ano, hádáte správně) patří Anně O´Byrne.
    I když... jak tak koukám zpětně... až příliš nepříjemně mi připomíná Lucii. Holku která má víc make-upu na ksichtě než mozku v lebce a víc kluků, než za jeden týden může normální člověk snést.
    Ale není to tak, že bych podobné vlastnosti chtěla přiřknout Claire, ale ten protáhlý obličej k tomuto přirovnání přímo vybízí. (nutno dodat, že Lucka patřívala k nejhezčím ze třídy - říkám LA protože pak jsem přišla já a s její krásou byl konec :D kéž by)

    OdpovědětVymazat
  2. Ummm... až se stydím jak dlouhý článek moje závist a zášť a neduchaplné tlachání o kráse vytvořili...
    ("kajícný smajlík s rukama prosebně sepjatýma, upřenýma k nebi, činící přitom pokání toho nejtěžšího rázu - na den se zříká sluchátek")

    OdpovědětVymazat
  3. Existují horší fáze protáhlého obličeje, Claire je ještě takový zlatý střed, řekla bych. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Sarah Jesicca Parker, nebo jak se to její jméno píše :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám medzi tými peknými ešte Anu Marinu (Warlowova Christine. :D Nie, nijako ma to neovplyvnilo, kdé. :D), pretože...je podľa mňa vážne pekná. :) O Claire som ti už aspoň trikrát písala, že je vážne, vážne pekná. Sympatická, rozkošná, jedna zo správnych Christine. (: A ja tie šaty tak ľúbim. *_*

    OdpovědětVymazat
  6. Aaano, tu znám. Dávali jí stejný make-up jaký má tady Claire, nebo jaký nosila Anna v australské tour. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky