Totale Finsternis - Ivan Ozhogin, Mercedesz Csampai

Omlouvám se za ten tichý týden, ale vaše milá Lotte je blázen, co jde v pondělí do divadla, v úterý do divadla a ve středu na zkoušku. HAHAHAHA. Nope. Nedělejte to. :D Ale tu zkoušku jsem dala. :D
A zítra mám první den praxe a bojím se. :D
No a tak si dáme něco milého, něco kouzelného...Totale Finsternis kvůli kterému jsem si zamilovala Ivana Ozhogina a Mercedesz Csampai. Jednu z nejmilejších verzí tohoto duetu v civilu, ale s kulisami. A s nejrozkošnějším objetím na světě na konci.
A jen doufám, že už jsem tohle video už jednou pro tuto rubriku nezvolila. A i kdyby, miluji ho pořád stejně. :D

Krásný nový týden. :)



Komentáře

  1. Co?! Tys měla ve středu zkoušku a šlas předtím v pondělí i úterý do divadla?! :D Máš můj obdiv, protože já jakožto uzlíček nervů bych z představení neměla absolutně nic a byla bych akorát vystresovaná. :D By the way, gratuluju! :D :DÁááá, tohle video miluju!!!! Ano, ano, to objetí, jak se Ivan sehne k malinké Mercy, aby se mohli obejmout. So cute! :DPS: Budu držet pěstičky, tu praxi zvládneš. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já vím, to nebylo chytré. Ale prostě obojí jsem /musela/ vidět a...wow, už jsem opravdu cvok. :D Děkuji. :DNo, přesně. Rozkošnější objetí už prostě svět neuvidí. :DSnad ano, děkuji podruhé. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky