Norm Lewis přepíše historii Broadwaye

Když Broadwayská produce Fantoma Opery ohlásila cast change, muzikálové vody se rozvířily, protože se jedná o změny razantní.
Opustí nás Marni Raab, která v této produkci působí už dlouho a bude se mi po ní moc stýskat, jenže jak klasik říká, show must go on.
Její místo zaujme staro-nová Christine Sara Jean Ford, která roli Christine opustila zhruba před dvěma lety.
Leading Christine Mary Michael Patterson nás rovněž opouští a vrátí se nám Sierra Boggess, která na Broadwayi hrála speciálně pro 25. výročí pár představení. Nyní přichází znovu, ale tentokrát se standartní smlovou.
Největší radostnou zprávou, ale i bombou bylo oznámení Norma Lewise jako Fantoma, čímž se skutečně jak nadpis říká, píše fanomácká historie, neboť je to poprvé, co se role na Broadwayi ujme Afroameričan.
Navíc každý, kdo se trochu zajímá o muzikálový svět ví, jak krásný vztah spolu Sierra a Norm mají, protože spolu hráli v The Little Mermaid a od té doby zůstali velkými přáteli.
Čeká nás vzrušující premiéra nového obsazení, ladies and gentlemans! :) Já už se tedy nemohu dočkat. :)

Komentáře

  1. Tak tomuhle se tedy říká bomba :D Za Sierru palec hore za Norma mno za mě zatím uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, tak je bych chtěla vidět naživo!Norm mě jako Javert nadchl a četla jsem, že má na svém kontě mnoho ocenění, takže na něm fakticky něco bude :-)
    Vážně bych chtěla u premiéry být:-)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Jsem si jistá, že se ti Norm bude líbit, je to skvělý  herec i zpěvák. :)[2]: Jako Javert byl skutečně úžasný, v pětadvacítce ho nešlo nemilovat. :)
    Takovou premiéru bych si též nechtěla nechat ujít. :)

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: už jsem s ním viděla videjko z Fantoma, a vidím to docela nadějně, mé obavy se začínají rozplývat :D - předtím jsem byla plna obav a předsudků, protože jsem si ho neuměla představit, nyní už ale ano :D já vím že je Norm úžasný herec :D přeci jen 25 les Miserables miluju také díky němu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla 99% tušení, že se ti Norm nakonec zalíbí, ono to v jeho případě nelze jinak. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky