Neutuchající optimismus Sierry Boggess

Dumáte občas nad tím, proč je Sierra neustále tak šťastná a s širokým úsměvem na tváři?
Přirozeně tu existuje teorie o její životní výhře v loterii, spočívající v obrovském talentu hrát, zpívat i tančit, pozoruhodný dar krásy i v těch nejpodivnějších kostýmech, dokonalé štěstí na velké role muzikálového nebe, její slavné přátelství s nadmíru handsome Raminem Karimloo, tedy pár Ramierra či v poslední době známější Rierra a jako třešnička na dortu zářivý prstýnek na její ruce od též nadmíru handsome Tama Mutu, tedy pár Tamierra, či kratší verze Tierra.
Ale jde v životě opravdu spoléhat na výhru v loterii, když se tam nahoře rozdělovalo to či ono?
Ne, asi ne.
Život je nakonec takový, jaký si ho uděláme sami.

Walk on with hope in your heart....
Víte, že kromě herectví Sierra snila o tom, že bude krasobruslařkou a dotáhne to až na olympijské hry? Well, tenhle sen už je asi příliš vzdálený, ale to nevadí. Sierra sní dál. :)






Never stop being a child. Never stop being a princess.
Děti majílehčí svět, protože se nemusí uzpůsobovat konvencím a beze strachu ukazují emoce. Ale radost ze života přece nemusí mít jen děti. :) Sierra si ze sebe taky umí udělat legraci a sama říká, že se se svými přáteli nebere moc seriózně. :)
Znáte Malou princeznu? Je to kouzelný film a především v sobě skrývá kouzelné poselství. Ať už jste hrály na Broadwayi princeznu, nebo ne, každá dívka má svoji neviditelnou korunku. :)








Don't give up.
Sierra je neúnavná bojovnice. Adoptuje a zachraňuje zvířátka, podněcuje lidi k podepsáním petic při boji za jejich práva, váží si němých přátel jako málokdo.
Také hájí lásku, která může mít jakoukoliv podobu, raduje se za státy, které konečně začínají dovolavat svatby všem párům. Dokonce se zúčastnila něčeho, co bych nazvala jako protest - muzikál, který je ostrou kritikou proti současné situaci v Rusku.












A to je jen malý kousek z kouzelné esence mademoiselle Sierry...:)

Komentáře

  1. To video mi vehnalo slzy do očí...
    V čase 9:15 jsem si okamžitě vzpomněla na LND (chňá! Its time to watch it! :D) a k tomu na to, že tito lidé mají stejné city jako my, ačkoliv by někteří řekli že jsou "jiní" a "divní" atd...A Sierra tam podala nádherný herecký výkon a já ji prostě absolutně zbožňuju!Sierra má ve všem pravdu.Jít si za svými sny a ve své podstatě zůstat dítětem. To je recept na dokonalý život! A co víc - život á la Sierra styl! A co se týče toho pomáhání zvířátkům, já až budu velká (jak krásně dětsky tahle úvaha zní, že? ale já už přece JSEM velká! :D) tedy až budu starší - až budu dospělá (no chápeme se ne?) určitě se zapojím do hnutí Greenpeace. :)A ještě takové malé moudro navíc... Možná jsme právě stejnou mírou štěstí na všechny zmíněné věci obdařeni také - jsme krásné (svým osobitým způsobem ;)), máme talent když ne na herectví tak v našem případě určitě na psaní a tvoření vlastních světů, tudíž máme rozvinutou fantazii, tudíž na lidi kolem musíme působit naprosto okouzlujícně! A jestli se nám zdá, že je to jinak, třeba jsme TAK úžasní a TAK okouzlující, že se vůči nám ostatní cítí méněcenní... A proto se nám zdá, že námi opovrhují a pomlouvají nás. Mají zkrátka strach z naší GENIALITY  a DOKONALOSTI. :D I to je možnost... ;)Takže možná že jsme všichni šťastlivci průměrně stejnou měrou - záleží jen na tom, nakolik si naše štěstí uvědomujeme.A tímto dodávám ještě tolik: Mír s tebou člověče! ;) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach... To jsem se zase rozepsala... :DJo a jak se zdá - hájí světový míííír!!! :) Další příklad její úžasnosti! :) Sierra Flowess... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzi, ale já přece miluju, když se hodně rozepíšeš! :DA přitom to "jiní" a "divní" my vůbec nedává smysl. Do někoho se zamilovat je ta nejpřirozenější věc na světě. :)Aach! I to je teorie, ale asi platí jen v případě, kdo se svou fantazií nechává navenek znát. Já své psaní přede všemi důsledně tajím. :DMír i s tebou! ;) :D

    OdpovědětVymazat
  4. Takže na tebe nepůsobím jako podivná změť všehosi, zabalená do balíčku kůže a vlasů? To mě těší! :DNo přesně! Love is curious thing... Já uznávám všechny možné typy lásky a těm, kteří tvrdí že je to proti přírodě bych nejradši uřízla oční víčka ať konečně otevřou oči!Ale prooooč? :O Musíš se chlubit svými přednostmi - pak nedostatky ustoupí do pozadí! ;)8ch, thánks! :) Tak co tedy ještě... mmmm... Nechť všude, kam tvé nohy vstoupí, je tráva zelenější a tvůj šíp letí do daleka spanílá elfice! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Of course not! :DDrastické, ale v nějakých případech asi účinné. Nechápu, jak se v dnešní době ještě můžou najít tak netolerantní lidé. Nikdy se z historie nepoučíme...Asi se bojím, že to pak někdo chtěl číst. Asi by do mě nikdo takovou místy až červenou knihovnu neřekl. :DEmm, urmm, na tyhle věci moc nemám cit, tak se nesměj, taky něco zkusím....Nechť požvýčkovaný chodník se nezdá tak nechutný, nechť nejnudnější školní den není šedivý, zachovej si svůj optimismus a všechno bude květinované, nositelko dobrého myšlení! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky