Christine's life in backstage

Sesbírala jsem nějaké ty zákulisní fotky nejrůznějších Christine ze všech možných produkcí abychom si mohli udělat obrázek o tom, kolik zábavy si šťastné herečky, které získaly roli muzikálového sopránu všech sopránů užijí v zákulisí divadel.
Ovšem za každou zábavou stojí moc a moc dřiny a v tomhle oboru obvzlášť, na to nikdy nezapomínejme. :)


Začněme Sarou Jean Ford na počest jejího návratu na Broadway. :)




Grace Morgan, US tour. Aneb show musí pokračovat i navzdory nemoci a tak je třeba o hlas pečovat jako o poklad. :)


Aach, má krásnou postavu. *vůbec ne závistivý tón :D *



Jak víme, Grace je alternací Julie Udine. A když se spolu sejdou, hrají si na ryby. :D


Emilie Lynn, World tour. Momentka s Meg Eleanor Waite. :)


Ashleigh Fleming, West End. Její romantický nový photoset. :)




Harriet Jones, West End. Selfie s Larou Martins z očividně chladných zkoušek na Olivier Awards.






Olivia Brereton, West End. Aneb i Christine má své šílené dny. :)





Elizabeth Welch, Broadway. Aneb druhé alternace se na jeviště moc často nedostávají a proto si se svým velkým kamarádem Jeremy Stollem myslela, že jedno jeviště se jim nepoštěstí sdílet asi nikdy. Ale nikdy neříkej nikdy, sen se nedávno splnil. :)



Mary Michael Patterson, Broadway. Moje dnešní nejoblíbenější. Aneb jak by vypadala dobová selfie Christine a Erika /Hugh Panaro/. :)


Vzpomínková. Anna O'Byrne, Aussie tour. A říkám to zas a znovu. Anna mi připomíná půvabnou křehkou panenku. Je moc krásná. :)

Komentáře

  1. Úch! Co na ně říct? Jsou úchvatné! Všechny! Takové, jaké mají Christiny být...Romantický photoset je tak... tak romanticky zamyšlený, jakoby přímo vypadl z dob truvérů a tubadůrů, respektive z dob, následujících po vyvrcholení pařížské komuny a tedy z dob, kdy se odehrává příběh Fantoma Opery, jeho okouzlujícího soka Raoula z řad šlechticů rodu de Chagny a půvabné, mladičké sopranistky Christiny Daaé...Fishes... Fishes everywhere... How much fishes is on the pic? Really "hard" question, isnt it? ;)A retro selfie je, souhlasím, úžasná.ach...
    Být jako Christine.
    Být Christine.

    OdpovědětVymazat
  2. To ano, každá má své osobní kouzlo. :)Ano, to ano. V Londýně si na photosetech dávají záležet, žádná produkce nemá krásnější. :)Yes. That's the question. :)Nojo. There are dreams that can not be.

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzana Samiecová19. března 2014 v 4:35

    Tak jako my všichni. :)Proč se mi zdá, že Londýnská produkce je zkrátka ta NEJ? :DObviously.And the tigers come at night...Mimochodem, musím pochválit originální způsob vyjádření souhlasu na čtyřech řádcích a pokaždé jinak... A tomu se říká fištrón!!! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nu, nakonec ano, máš pravdu. :)Protože asi prostě je. Já ji jako nejoblíbenější teda mám, psala jsem to hned v úplně prvním článku Lottelandu. :D...with their voices soft as thunder...Ježiš, faktžejo. Jsem jako kafemlejnek. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky