Spekulace ohledně nové Christine alternace ve World tour

Oficiálně sice ještě nebylo oznámeno nic, ale neoficiální cestičky jsou stejně vždycky rychlejší. :)
Mary Setrakian (jejíž jméno je vám možná povědomé, protože je to učitelka zpěvu Sierry Boggess), na svém Instagramu zveřejnila fotku se Sarou Sarres a jen tak mimochodem do popisku přidala zprávu, že je to nová Christine ve World Tour.
To mezi fanoušky způsobilo velký poprask, protože to rozhodně nikdo nečekal.
Sara hrála Christine v Brazílii, v Sao Paulu v letech 2005 - 2007 a zřejmě byla velmi oblíbená, ovšem jako kandidátka do World tour byla považována za nepravděpodobnou volbu.
Nu, ale v divadelním světě je možné vše. :)
Zdůrazňuji, že dokud to není oficiálně potvrzené, může se ukázat, že je všechno nakonec docela jinak - ale zatím se zdá, že by to skutečně měla být ona. Čas s určitostí ukáže, takže podle toho tuto zprávu berte. :)

Sara je považována za jednu z nejlejpších brazilských muzikálových hereček, která hrála ve všech velkých muzikálech, včetně Fantoma Opery (Christine), Bídníků (Cosette), Cats (Jellylorum), Shrekovi (Fiona), West Side Story (Anita), The Addams Family (Morticia), Čaroději ze země Oz (Glinda) a Godspell.

Za roli v Drowsy Chaperone, kde hrála Jane Valadão získala nominaci za nejlepší herečku v Bibi Ferreira Award.
Sara má za sebou rověž operní kariéru, kterou začala už od patnácti let. Účinkovala v Kouzelné flétně od Mozarta, v La Boheme od Pucciniho či v Bizetově Carmen.

Přiznám se vám, že ač jsem Sařino jméno znala, to samé se nedá říci o její Christine, takže jsem musela trochu zapátrat v hlubinách YT a zjistila jsem proč. Se Sarou toho moc k dostání není, nebo alespoň já neměla moc štěstí.
Pokud ale přece chcete zjistit víc, tak TADY je trailer brazilské produkce se Sarou, ZDE audio Think of Me, ZDE audio titulní písně se Saulem Vasconcelosem ZDE televizní vystoupení Music of the Night se Saulem Vasconcelosem a makonec ZDE video z Final Lair, kde je jako Fantom opět Saul a jako Raoul Nando Prado.

Komentáře

  1. Hm, tak zkušeností má dost, i když pro mě je to nová tvář. :-) Podle jména ji znám, ale nemám žádnou představu o její Christine (to jsme na tom byly podobně). No, musím se přiznat, že ani po zhlédnutí na ni nemám utvořený názor. Snad jen, že má krásný hlas. Na konci TOM je to hodně znatelné - taky při vokalizaci u titulní písně. Zdá se mi to nebo se z publika ozýval pláč (Final Lair - když Christine vrací Fantomovi prsten). :D Řekla bych, že ne. Je to docela hlasité. :-D (To se mi ještě v divadle nestalo, abych vedle sebe slyšela někoho takhle naříkat.) Ale je to milý, takové dojetí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No, taky jsem ze Sary získala maximálně ten dojem, že má hezký hlas. Jedno Final Lair a trailer nestačí k posouzení, nu.
    To vzlykání z publika mě místy až rušilo. :D Bylo to milé, ano, ale i tak. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybych tam seděla, tak by mě to rušilo. :-) Je to rušivě milé :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Možná je tak dojal i fakt, že to bylo derniérové představení? O to víc emocí. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky