Druhá sezona Mistra a Markétky

Ač jsem se o možné druhé sezoně muzikálu Mistra a Markétky vyjadřovala velmi skepticky - tady ji máme a já jsem velice, velice ráda, že jsem se mýlila. :)
Druhá sezona Mistra a Markétky začne od 18. 9. 2015 a lístky jsou v prodeji už nyní.
Otázka obsazení už je ovšem věc druhá. V Rusku je u muzikálových herců tak obecně zvykem, že pracují na více projektech zároveň, takže nemůžu s určitostí říci, že ti a ti herci, kteří už mají na příští sezonu smlouvu jinde tím pádem nebudou moci hrát v Mistrovi a Markétce, ale přece se nabízí spekulovat o tom, že na druhou sezonu pár tváří odejde a pár přijde...
Nezbývá než si počkat jak se to celé vystříbří, nicméně....ať to dopadne jakkoliv, já otevírám pomyslné šampaňské, že se s tímto muzikálem ještě neloučíme. :)
Ještě mě napadá, že příští rok už nebudu mít zdaleka tak volný režim jako jsem měla to štěstí mít letos, takže se asi příští sezoně této show nebudu věnovat tak extra pozorně a recenzovat každé jedno video co vyjde, ale přesto si myslím, že se ohledně všech novinek ohledně tohoto muzikálu budete moci i nadále na tento blog spolehnout. :)
Nechme další dobrodružství započít!!!! :) :) :)

Komentáře

  1. Ach, jak milé překvapení!!! Já už jsem se smířila s tím, že Mistra a Markétku vystřídá Oněgin, ale tohle je ještě lepší - muzikály pojedou oba!!! To je skvělý! Mohla bych nadšením skákat do stropu! Jen kdybych nebyla naprosto vyšťavená. :D Obsazení mě taky zajímá. Staří známí i popřípadě nové tváře. :D

    OdpovědětVymazat
  2. jupííííííííííí to se musí zapít :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky