Denk An Mich - Valerie Link, Christian Alexander Müller

Tento týden vám přináším velmi zajímavou, moderní verzi Think of Me, aneb miluju když se POTO povedeně vdechne nový zvuk. :D Ale to už poznáte hned v prvních vteřinách tohoto videa....já zprvu nevěřila titulku, že je to vážně TOM. :D Ne vždycky byla ta hudba ideální, byla tam jedna pasáž, která mi neseděla...ale to bylo asi nevyhnutelné a jen detail. Jako celek jsem z tohoto malého experimentu nadšená jako z osvěžující změny. :)
Pamatuju se, že už jsem jednou Valeriino TOM jako video týdne dávala přímo z muzikálu (toto video už je ovšem podle všeho stažené z internetu...klasika), ale už je to nějaký pátek, takže mi budiž odpuštěno, když už zase budu omílat, jak nádherný má Valerie hlas. Když ještě studovala, tak byla nazvána ideální potencionální Christine...nu...o pár let později se to stalo skutečností a skutečně je zkrátka...ideální. :))
Mám pocit, že závěrečnou kadenci si Valerie trošku zkrátila, ale budiž to v koncertní verzi odpuštěno :D při posledním tónu jsem tak jako tak prakticky nedýchala, jaký to hlas! :)
Od Christiana si toho musím poslechnout trošku víc...četla jsem o něm spousty chvály, ale tohle není to video, ze kterého bych si mohla udělat obraz. :D Přiznám se vám totiž, že ačkoliv jeho jméno znám, tohle bylo mé první seznámení s jeho osobou. To určitě ještě napravím. :)
Tak krásný nový týden....těm co míří zpět do školy...hodně štěstí! :D xxxx






Komentáře

  1. Jaký to zvláštní hudební doprovod. Originál je originál, ale je milé slyšet nové pojetí. :-D
    Valerie má opravdu krásný hlas. Závěrečné vystupňování se jí moc povedlo. I během písně se jí vysoké tóny podařilo krásně zazpívat. (Jen nevím proč, ale mám pocit, že ten hudební podklad jí to místama "kazil". No, kazil není to správný slovo, spíš mi to nějak... já nevím, jako by to chvilkama k soobě nepasovalo. Těžko se mi to popisuje, ale to bude asi jen můj dojem.)
    Netuším, čím to je, ale mám pocit, že v tomto videu se mi Valerie po hlasové stránce líbí mnohem víc než ve videu z show, který jsi tu dávala. (Ale vypadá to, že díky "milé třetí straně" si videu nemůžu pustit znovu.)
    A o Christianovi jsem z takové kraťoučké pasáže neměla ani možnost si udělat nějaký názor.

    OdpovědětVymazat
  2. Chápu, jak to ohledně toho hudebního doprovodu myslíš. Byly chvíle, kdy to Valerie musela tak nějak...zachraňovat, což udělala elegantně, ale občas to tak jako tak slyšet bylo.
    Heh, já si ji z toho videa ze show zaboha nemůžu vybavit...musím se zamyslet nad svojí pamětí...:D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky