Jarní a letní kabátky Lottelandu

Jak jste si asi od včerejška už všimli (protože sem jistě v očekávání nového článku nedočkavě chodíte každý den, hahaha), nastal čas letního kabátku!
Ale než jeden začne o létu, musí aspoň zmínit jaro. A já za celou dobu, co jsem měla jarní kabátek, nenapsala kabátkovací článek. Dostalo se to do bodu, když už mi to bylo trapný a tak jsem počkala na ten letní a řekla si, že to sfouknu dohromady.


Takže ten jarní byl v odstínu starorůžové (tuším, že tak se té barvě říká, ne?), což bylo myslím úplně poprvé v historii Lottelandu! *Wo-hoo*
Měl velice delikátní zdobný font menu, který se báječně hodil k tématu - nenaplněné lásky lorda Melbourna a královny Victorie. Mého OTP, nad kterým jsem *možná* uronila pár slz. Ti dva byli ten pravý milostný příběh Victorie. Albert kdo? (Odlišujeme zde historické osobnosti a seriál, *samozřejmě*.)



Současný kabátek vás všechny po rozkliknutí mého blogu jistě hluboce šokoval. Představuju si, jak nechápavě jste zírali na lidi na záhlaví a říkali si "Kdo to sakra je, o těch Lotte nikdy nepíše?!"
I tématem letního kabátku je Lottino OTP jedné nenaplněné lásky. Jedné lásky, o které zmiňované postavy ani nevědí, že je to láska, ehm, ehm. Ale v pohodě, od toho jim píšu fanfikci, aby to věděli.
Jsou to samozřejmě Nannerl a Antonio se zatracenými řasami. Můžete si dokonce vybrat preferovanou variantu emo patky nebo culíku ("flonytailu" - ten termín jsem nevymyslela já, na to nejsem dost kreativní, nicméně věřte nebo ne, fanoušci MOR ho na internetu aktivně používají). O té třetí verzi Salieriho s "undercutem" se nemluví.
Kabátek je laděn do stejných barev jako celá show - trochu do béžova, což koresponduje s kulisami a pak taková tmavá růžová přecházející do fialové (popisy barev nejsou úplně mé forte), což jsou časté barvy drahého Antonia, protože ten člověk je mess, což je naznačováno i nasvícením jeho scén, heh. :D
Jinak povšimněte si toho umístění fotek. Trochu mě rozesmívá, jak to vypadá, jako by Nannerl s nonšalantním výrazem držela Salieriho za ruku, ve které drží nůž, zatímco drahý Antonio si očividně (zase) prochází nějakým nervovým zhroucením. Jejich vztah v kostce, tbh. Ale ten kontrast jejich výrazů zvlášť když jsou umístění takhle vedle sebe...hehe. :D

Oba kabátky již tradičně pochází od Tahmed, které děkujeme. (Majestátní plurál).

Na závěr vám asi popřeji hezké léto a tak. Mě už oficiálně začaly prázdniny a převelice se mi ulevilo.

Och, počkat, to ještě nebyl závěr. Úplný závěr závěr bude tohle video. Můžeme si představovat, že je to Antonio a Nannerl. Nehledě na to, že ty psí oči, co tam Flo dělá, jsou úplně ty samé psí oči, co dělá Antonio na Nannerl a důvod, proč popisům jeho očí věnuju tolik přidavných jmen, jako každý správný klišoidní pisatel fanfikcí, haha.


Komentáře

  1. Přesně, přesně: Albert kdo? Mé srdce bilo pro Victorii lorda M. :D
    Nové záhlaví bylo big suprise!!! Měla bys o nich někdy napsat. :D :D
    Nannerlin výraz mě baví "Oh, not again, Antonio..."Video: to je silný slaďák!!! :D :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky