World tour: Bangkok

Další zastávkou pro World Tour Fantoma Opery se stalo Thajsko, konkrétně Bangkok.
Fantom Brad Little zůstal, stejně tak i Christine Claire Lyon a Raoul Anthony Downing. U posledních dvou jmenovaných máme však nové alternace. Dvakrát týdně místo Claire se role Christine nově ujala Kristi Holden.
Kristi už Christine hrála v Las Vegas jako leading lady, v kasinu předělaném na divadlo dokonce i odehrála úplně poslední představení v den derniéry.
Nová alternace Raoula na palubě je Jordan Pollard. Povídám vám, toho si zapamatujte! :D Co se Fantoma týče, tak je začátečník, ale společně s Claire mají skvělou chemii - asi, že jsou oba Australané. A co si neodpustím - OHMYGODOHMYGODOHMYGOD!!! ON JE TAK SLADKÝÝÝ! ALE TAK STRAŠNĚ MOC! :D Sladší než nový prodavač v Albertu. :D Tenhle článek si připravuji už nějakou dobu, takže mám fotky, co vám sem hodím dlouho na ploše a zjistila jsem, že můj denní rituál je přijít, otevřít si jeho fotku a večerníčkovaně na ni zírat. :D Nemám slov, já snad ještě neviděla raoulovštějšího Raoula. Ty jemňoučké rysy, oči, od přírody aristokratický vzhled...
Přirozeně jsem si ho díky svému novému zalíbení vyhledala a YT je na něj žal velmi skoupé. Mám tu velmi, velmi randomní a ne moc kvalitní Empty Chairs at Empty Tables, které POZOR zpívá v pouhých 16 letech. :)
A pak píseň Scotta Alana Over the Mountains, kterou jak podle slov samotného Scotta zazpíval s tím, že byl povolán docela narychlo a měl na naučení se, natrénování atd méně než jeden den. Aaaaaaach. Myslím, že jsem se právě opět platonicky zamilovala, guys. :)



Ach, podívejte na Claire. Ona je jedna z těch nebesky krásných lidí od přírody, jako Sierra Boggess nebo Anna O'Byrne. :))




Že oni se rozhodli obsadit do hlavních rolí jen neuvěřitelně krásné lidi? Damn, she's SO pretty! Jemné, křehké rysy, nádherná přirozeně vypadající paruka - jestli jsem si někdy nějak představovala Meg, tak Cat Lane ji do puntíku odpovídá. :)



Jak já miluju Masquerade! Ty barvy, choreografie, kostýmy - VŠECIČKO! :) Star Dress Christine je mým nejoblíbenějším kostýmem!!! :)


A víte co musí být výhoda? Že Claire je už od malička baletně trénovaná - vlastně prvně chtěla být baletka. Potom zase herečka, takže má i hereckou školu. Až nakonec zpěvačka, takže je trénovaná i operně. Balet, herectví, zpěv. Tomu se říká naprosto precizní průprava pro roli Christine, none? :)






Co říkáte na delší verzi sukně? :) Já bych nechala tu kratší...:)




Čas na backstage fotky a OMG, HERE HE IS! Není on dokonale rozkošně skvělostný? Já bych na tu fotku docela šťastně mohla zírat do konce svých dní a byla bych neskonale šťastný člověk. :D


D'awwww! Just look! Oni jsou dokonalý pár! Vážně! Nebesky krásná Christine Claire a Raoul Jordan. I can't even.....*.*


Tady už máme jako Christine Kristi. Backstage fotky jsou zatím jediné fotky jí jako Christine, které jsou k dispozici. A podívejte na její nohy! Že je ona má za sebou taky baletní školu? :)



Ooo, tak to je luxusní! :) Přivítání pro herce. :)


Teď mám pro vás mini sérii fotek Claire, na kterých vám ukážu, proč je moje nová módní ikona. Začalo to tak, že jsem si nejednou u její fotky řekla "páni, ta má ale hezké šaty", až jsem si jí dala do top trojky nejlépe oblékaných muzikálových hereček, až náhle - zvítězila na plné čáře a už není žádná top trojka, jenom prostě Claire. :))





(Tahle fotka je ještě ze Soulu, starší.)


Komentáře

  1. Tvé nadšení nad novým Raoulem Jordanem (jak zvláštně mi to jméno zní!) sdílím v plném rozsahu!!! Krásné oči, jemné, aristokratické rysy, NÁDHERNÝ!!! úsměv a na fotkách vypadá tak Raoulovsky miloučce!!! Řadí se v seznamu nejnádhernějších mužů Zuzčina rejstříku dokonce PŘED našeho fyzikáře - a to je co říct! V tomhle ohledu jsem poněkud náročnější, i know... A ten rozcuch mu sluší, stejně jako díra na košili - jen by ji nemusel mít tak perwolsky oslnivě bílou, vypadá to, jakoby se vracel z promenády a ne ze spletitého podzemí. ALE! Je tady jedno ale. Čistoskvoucnost by se dala prominout, taky to, že hrudi má odhalené strašně MÁLO, ale bílé kšandy jsou pro mne osobní urážkou!!! Vždyť pouze podle černých kšand jsou lidé na mých dopisech schopni poznat Raoula!!!!!!!A ta dlouhá sukně k PONR taky není úplně košér...Ale jinak jsou všichni okouzlující - především zbožňuji Christine Claire a Raoula Jordana! A nezdá se ti, že Claire v Masquearade létá? Působí to až hruzostrasne! Raoul se tak nešikovně schoval za ni...
    Ale stejně ho zbožňuji!K videím - pustím si je až na Darcym - Hvězdička má zase svůj den...Jordan... He made my day! <3Oh God! He is so amazing!!!Dear Lotteland, thank you!

    OdpovědětVymazat
  2. Nutno však říct, že i Anthonymu to neuvěřitelně sluší! Hlavně na první fotce - ta je tak raoulovsky něžná, že to až k dojatému pláči dohání!!!
    Tak jo - MěsetakmoclíbíjakAnthonypředClaireklečíadržíjizaruku!!! Úplně slyším: Christine dont think that I dont care...Alright, alright... Raoulismus hard - uznávám... :-DAle když... <3

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem ráda, když mi ho schválí raoulistka, tak na něm opravdu musí něco být! :) Jsem zvědavá, co poví BJ. :)
    Jen...já si nějak nevybavuju, že bych na nějakém Raoulovi kdy viděla černé kšandy, tyjo...jde vidět, že raoulistka nejsem. :)Asi jsou  nějací puritáni, nebo tak. :D Protože i výstřih u modrých šatů se značně zmenšil. :DTehee, mě to přišlo kouzelné, protože ona u toho vypadá tak ladně....:)Těším se, co na něj povíš. Mě místy trochu připomíná Eddieho. :)Oh, my pleasure! ^^Anthony je též fešák, to už jsme se shodly u minulého článku o tour, nepletu-li se. :) Ach ano, ano. To obsazení se jim po vizuální stránce povedlo, faktžejo. :D :)Raoulismus už není nic, co by mě zaráželo, neboj. ;D ^^

    OdpovědětVymazat
  4. No... Možná nebyly přímo černé, ale byly tmavé. A byl to veskrze umělecký objekt - tolik různých obrázků se na nich vystřídalo. Mně osobně by se líbily kšandy s růžičkama, teď jen nevím, jestli takové jsou, anebo o nich jen sním... :-D
    Jediný Hadley ve 25tce byl výjimkou. Jeho kostým se ani zdaleka nepodobal mému nejoblíbenějšímu Raoulcostume, takže je to rebel! :-DPřesně. A Jordan v civilu je takový ten typický hezounek s nádechem romantiky. A Anthony je... Rozhodně zvláštní. Zajímavý. A Claire... Claire, Claire, Claire, Claire!!! Mě se strašně líbí její paruka u twisted every way! Opravdu kouzelné obsazení, ano.Tak ještěže tak! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento článek by potřeboval podtitulek. Něco na styl "...aneb Proč raoulisté milují svět" :D On má tak veselé oči! Je to fešák, ne že ne :DA Claire má styl, to se musí nechat. Vždycky, když přijdeš s nějakou její fotkou, koukám na ni a říkám si "fíjo, ta ví, co nosit!"Co se týče těch delších šatů, osobně jsem taky pro kratší, ale tak si říkám... není to takhle věrohodnější?

    OdpovědětVymazat
  6. Ták - přesně! :) Proč Raoulisté milují svět? No přece proto, že existuje Jordan Pollard! :D Tak banální otázka! :DJe třeba se těmito ženami inspirovat!No... věrohodnější možná. Ale smyslnější už ne. :D A ta choreografie je hodně tento, však víme... :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky