The 67th Annual Tony Awards - Cinderella

Muzikálová Popelka na Broadwayi s Laurou Osnes v hlavní roli by vám mohla snad něco říkat díky tomu, že se jednou stala videem týdne. :)
Vlastně jsem to sem ani neplánovala dávat, protože moje muzikálová specizalizace je přece jen jinde, ale když to je tak krásné! :')
Není to o čem každá dívka sní? Jít v krásných šatech na ples, tančit (no, tuhle část bych vlastně i vynechala, já nerada tanec) a najít si svého prince? V tomhle zpracování je něco tak pohádkovsky kouzelného, co mě dohnalo k slzám, ač jsem v ten samý okamžik měla na tváři ten nejširší úsměv. :)
Laura je kouzelná, talentovaná, ztělesněná Disney princess. Četla jsem hodně recenzí fanoušků, kdy je těmito vlastnostmi přirovnávaná k Sierře Boggess. Ano, obě jsou princezny, překrásné, talentované princezny, bez pochyb. :)
P. S.: To co tam provádí s kostýmy je nefalšované kouzlo!!! :)




Komentáře

  1. Tak to je opravdu masox :).. Ty kostýmy jsou hustéé :)).. Pustila jsem si i úvod z letošních Tony, Neil opět nezklamal..

    OdpovědětVymazat
  2. To máš pravdu...ta zelená cosi kolem pasu je taková nadýchaná...tam bude sukně!:D
    Ten jsem ještě neviděla, ale chválu jsem na něj slyšela, to ano. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rodgers a Hammerstein mě se svou Popelkou nadchli, už když jsem viděla její kýčovitou kýčovitou filmovou verzi z šílených let devadesátých. A že tam rozhodně s kostýmy tak nečarovali! Pohádkově kouzelné to je :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky