Fotky ze zkoušek "Průhledné barvy"

Nedá se tak úplně říct, že by mi chybělo potýkání se s ruštinou, azbukou a Googlem. Ale "Průhledné barvy" je opravdu to nejlepší, s čím můžu přijít. Zkuste mě trumfnout. :D
Jedná se nový muzikál, kde se relativně dlouhé době sejde má oblíbená dvojice ruského muzikálového divadla, Ivan Ozhogin a Natalia Martynova.
Děj muzikálu je založený na literárních klasikách první poloviny 20. století, což je poměrně široký pojem, ale asi můžeme předpokládat, že se to bude týkat ruské litetaruty. Děj je dále popisován jako studie lásky, morálky, lidskosti ve světě rozvoje filmu a kina. V díle se mají střetávat dvě éry očima inteligentních, vášnivých, ale zároveň i tragických hrdinů.
Mimo Ivana a Naty v obsazení uvidíme další známou tvář, Sergeje Khudyakova, kterého známe jako Démona z Oněgina. Sergej v díle nejen účinkuje, ale je i autorem choreografie. Dále je v obsazení Murad Saltaniyazov a Zinaida Nekrasova.

Zcela mimo mísu, když už tedy zmiňuji, že se Ivan a Natalia na jevišti vidí po dlouhé době, nutno také zmínit, že se Naty po velmi dlouhé době vrací i do Mistra a Markétky. Zatím má ale vypsané jen jedno datum, takže to může být "jen" záskok. Jak se z posledních měsíců zdá, role Markétky, původně sdílená hned třemi herečkami, je už výhradně Anastasie Makeevy.

image host


image host

image host

image host

image host

image host

image host



Zdroj:
https://vk.com/prozkraski

Komentáře

  1. Ivan a Naty zase spolu? Super!!!
    Popis děje zní hodně dobře, řekla bych "artově". Sice z toho mám velice matnou představu o co půjde, ale i tak mě to zaujalo. :-)
    I Sergej? Tak to se už těším na jeho choreografii. :-) Murada neznám, ale Zinaida... není to ta tanečnice z Oněgina?
    Jůůů! Naty se vrací do MaM?! Ach... chtěla bych vidět videa s ní a Ivanem. Je to dost dlouho, co Naty naposled hrála Markétku. Její poslední termíny v roli Markétky jsem měla k jejímu herectví pár výhrad, ale stejně... její Markétka měla nejintenzivnější chemii s Wolandem. (Zvláště pak s Ivanem. :D)Jo a fotky vypadají fantasticky. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, zní to dobře. :)
    Zinaida je tanečnice z Oněgina, ano. :)
    Hehe, mě přišlo, že Naty svůj výkon Markétky stupňovala a stupňovala, až to přesvihla. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky