Think of Me - Sierra Boggess

Především se omlouvám za to dlouhé ticho. Doufala jsem, že vše napravím v prodlouženém víkendu, ale víkend nakonec byl všechno, jen ne klidný. Dokonce jsem neměla čas napsat ani řádku z fanfikce a to je, vážení, krize.
A teď se vracím do školy z praxe, kde na nás nahází všechnu zkouškovou hrůzu. Takže mám sice radost, že je po praxi, ale možná ani nemám. :D
Tak či tak, budu se snažit se zlepšit, ale nejspíš se tak nestane. :D Pozitivní. :D

Ale k videu! Mám tu po dlouhé době Sierru z jejího koncertu v Japonsku, kde zazpívala Think of Me v angličtině, francouzštině a japonštině, prokazujíc impozantní přízvuky. Nevím nakolik jsou autentické, ale impozantní určitě. :D
Přijde mi, že ty výšky i Sierra trošku usnadnila (kromě toho posledního vysokého tónu), ale i tak mi přijde, že její hlas s roky jen zraje a je barevnější. :)

Tak krásný týden. :)


Komentáře

  1. Buď je to tím nasvícením nebo má Sierra hodně výrazně obarvené vlasy. :-D
    Klobouk dolů. Z japonštiny neznám ani ň, takže nemohu posuzovat, jak se jí povedl přízvuk nebo nepovedl, ale dostalo mě na tom hlavně to, že si troufla před japonským publikem zazpívat v japonštině. Sierra je hvězda. :-)
    To bylo tak milé, jak na konci řekla, že byla nervózní z té japonštiny. :-) Na jejím podání nebylo nic takového znát. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že to dělá nasvícení. Na fotkách to tak výrazné není. Ale jí to sluší. Jí to sluší pořád. :D
    Znát to na ní opravdu nebylo, ale publikum zřejmě bylo nadšené. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky