Záznam It Shoulda Been You


Na internetu je už téměř rok záznam celého představení It Shoulda Been You se Sierrou Boggess a já na to úplně zapomněla, hehe. :D Bohužel to leccos vypovídá o show samotné. Není zase tak....zapamatováníhodná. :D Oceňuji scénu, obdivuji režiséra, který s materiálem udělal co mohl a udělal představení tak zajímavé jak jen mohl, smekám před herci za skvělé výkony, ale to prostě nepopírá, že materiál samotný je slabý. Z písní si zpětně vybavuji snad jen velké Sierřino sólo A Little Bit Less Than, ale i tak to není žádný "showstopping moment".
Námět příběhu je překvapivý, fakt jsem netušila co chtějí vykouzlit z příběhu dvou potrhlých rodin, které se schází oslavit svatbu svých potomků, ale uznávám, že nakonec se jim podařilo z toho udělat docela dojemný příběh (byť poněkdu over the top) a má docela velký plot twist, čímž se taky moc muzikálů pyšnit nemůže, ale i tak to ve výsledku dohromady moc nefungovalo a to je i důvod, proč se tato show na Broadwayi neudržela nijak zvlášť dlouho.
Ale i tak je to kousek, který doporučuji, není převratný, ale milý. :)

Komentáře

  1. Na ISBY jsem se chtěla podívat jen skrz Sierru. Námět samotný mě nijak neoslovil, kdyby tam Sierra nehrála, tak mě to mine. :-)
    "showstopping moment" - to slovní spojení se mi líbí :D
    Nepočítám s tím, že by se z ISBY stala srdeční záležitost, ale není vůbec na škodu rozšířit si muzikálovou zásobárnu. :D Takže díky autorovi za nahrání a tobě za sdílení. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak říkáš, jen kvůli Sierře, měla jsem to stejné. :D
    Není vůbec zač. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky