Společný koncert Ivana Ozhogina, Marka Seiberta a Thomase Borcherta


V Petrohradě se odehrál výjimečný ultimátně krolockovský koncert Ivana Ozhogina, Marka Seiberta a Thomase Borcherta s hostem Elizavetou Belousovou, kterou nejnověji známe jako Sáru v Balu Vampirov.
Thomas a Mark byli hned po příletu do Ruska mile překvapeni zjištěním, že mají svůj ruský fanklub, který je vřele přivítal. Uvítací úbor čekající na Marka Seiberta a následné společné podepisování a focení je dokonce i zachyceno na videu zde. :)
(Četla jsem drby, že na příštím koncertu se přidá i Drew Sarich a jestli je to pravda tak....!!!!!!) :D
Z koncertu je už dostupných i několik videí, která ale bohužel nejsou kdovíjaké kvality a tak doufám, že se třeba objeví ještě další. Ale i tak jsem ráda za ta, která jsou. :)
Totale Finsternis (Ivan Ozhogin, Elizaveta Belousova) - klasika, které nesměla chybět. Upřímně řečeno mě ale trochu mrzí, že nevyužili příležitosti a nenechali si zazpívat i Thomase a Marka. Nějaká německo ruská verze by mi vůbec nevadila, naopak. :)
Každopádně Sára v bruslích je asi fakt novinka. :D
The Phantom of the Opera (Ivan Ozhogin, Thomas Borchert, Mark Seibert, Elizaveta Belousova) - áááá tady je ta epická kombinace všech tří o které jsem snila! A Mark jako Fantom!!! Mark jako Fantom!!! Needs to happen!!!!! (A jak si osvojil tu fantomáckou kočičí chůzi!)
Strašně mě rozesmálo (ne škodolibě ale prostě...) že zpěvačku Markův Fantom tak okouzlil, že zapomněla slova. :D To je celý Mark. :DDD
Die Unstillbare Gier (Ivan Ozhogin, Mark Seibert, Thomas Borchert) - hell yeah, přesně po tomhle jsem toužila. :D A tahle trojka spolu to je prostě....epické. Jejich hlasy dohromady...aaaach.
Stille Nacht (Ivan Ozhogin, Mark Seibert, Thomas Borchert) - vánoční romantika s Thomasem za klavírem. Nádhera, prostě nádhera. :)
Ale choreografie mě opět trochu děsí (a myslím, že Marka taky :D).
Gethsemane (Mark Seibert) - Mark je v roli Ježíše geniální! Jednu dobu bylo na YT video z nějaké moderně pojaté inscenace, kde hrál a mě teď hrozně mrzí, že jsem si to video nestáhla, protože on je fakt.....Mark. :D
White Christmas (Ivan Ozhogin, Mark Seibert, Thomas Borchert) - náádherná kolega, náádherní muži, co víc si přát. ;) Thomas byl strašně roztomilý jak se pak přidal s ansámblu s tou tleskací choreografií. :D

Komentáře

  1. Doufala jsem, že se objeví videa z koncertu. (Taková událost s velkým "U".)
    Cože? Drew?! Uááá!!!!!!!! to zní přímo božsky! Prosím, prosím, zorganizujte to! :D :D
    Dík za sdílení! (Jde se stahovat. :D)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky