Oficiální vyjádření k Fantomovi Opery v Paříži


Vzhledem k požáru v divadle Mogador je nejasné, kdy očekávaná inscenace Fantoma Opery v Pařiži bude mít premiéru. Na Facebooku se nedávno objevila tato zpráva:

"V tuto chvíli se zdá, že nezbytné opravy k opětovnému uvedení divadla do provozu potrvají do příštího léta. Budeme své diváky informovat o datu znovu-otevření divadla nejdříve, kdy budeme moci."

Nemáme tedy žáddné konkrétní datum a zdá se, že si ještě dlouho počkáme.
Celá nehoda mě velmi mrzí zvlášť kvůli tomu talentovanému obsazení a možnosti dočkat se první francouzské inscenace na 30. výročí Fantoma....ale nemá cenu plakat nad rozlitým mlékem. :)

Komentáře

  1. Hm, jsem zvědavá, jak dlouho se to čekání protáhne. Taky by mě zajímalo, jestli sestava v obsazení zůstane stejná nebo ne. :-) Ale je to škoda i kvůli tomu načasování, jak tu zmiňuješ. Ono to vypadalo moc dobře, že POTO zazní ve francouzštině zrovna na 30. výročí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To musela být opravdu pořádná škoda, když opravy potrvají až do léta. :/ Jak psala Adele, taky jsem zvědavá, jestli zůstane stejné obsazení, i když už nebude platit to výročí.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to zvláštní, že? Požár divadla, a to takový, že opravy potrvají několik měsíců, zmaří premiéru Fantoma opery; jsem jediná, kdo tam vidí podtón čehosi tajemného?

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Počítám, že někteří se mezitím "uvážou" jinde, ale snad aspoň část zůstane stejná. :)[3]: Inu, někteří fanoušci na to pohlíželi stejně jako ty, ovšem já v tom vidím pouze nešťastnou nehodu.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: no tak jasně, že to byla nehoda, jen mi to přišlo zajímavé :D prostě takové mystické. Požár divadla, kde se má uvádět POTO.

    OdpovědětVymazat
  6. Jo, z tohohle hlediska je to lehce opředené tajemnem. Zvlášť když se jedná o Paříž.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky