Cast change na Broadwayi, prosinec 2016, leden 2017


Do role Madame Giry se navrátí Linda Balgord, která vystřídá Rebeccu Eichenberger (mezi fanoušky se nevím proč drbe, že ji z role propustili, ale tuhle informaci skutečně berte jen jako nepodložený klep).
Linda má již s díly Sira Andrew Lloyd Webbera bohaté zkušenosti. Hrála Normu Desmond v tour produkci Sunset Boulevard, za což si vysloužila nominaci na Jeff Award. Dále hrála Rose Vibert v americké a kanadské tour v Aspects of Love (nominace na Helen Hayeves Award). Byla poslední Grizabellou v Cats na Broadwayi, když show uzavřela svůj rekordní běh.
Linda na Broadwayi dále hrála královnu Elizabeth v The Pirate Queen a obrdržela nominaci na Drama Desk Award.
Její další počiny na Broadwayi zahrnují: Mamma Rose (Gypsy), Marie Dindon (La Cage Aux Folles) a company v originální produkci Passion.
Naposledy jsme ji mohli vsidět v NY ve světové premiéře Death takes a Holiday v roli Comtessy a v Myths and Hymns jako The Woman.
Také se objevila jako Zandra, Irene a The Virgin Mary v Jerry Springer The Opera.
Na přání Sira Webbera zazpívala "With One Look" ze Sunset Boulevard na akci ve Whitehallu.
Další výčet jejích rolí mimo Broadway: Drowsy (The Drowsy Chaperone), Fanny (Funny Girl), Eva (Evita), Aldonza (Man of La Mancha), Mother Abbess (The Sound of Music).


Od 23. ledna 2017 se role Christine alternace zhostí Kaley Ann Voorhees, pro kterou byla právě Christine profesionálním debutem v roce 2014. Díky tomu byla posléze obsazena do Prince of Broadway, představení oslavující dílo režiséra Harolda Prince, které se hrálo v Japonsku. Poté se vrátila zpět na Broadway, kde působila jako Christine understudy a nyní "povyšuje" na alternaci. Kaley se pyšní titulem historicky první herečky Christine na Broadwayi, která je mladší než show samotná.
Kaley v roli střídá Rachel Eskenazi-Gold, ale jedná se pouze o dočasný záskok, jelikož Rachel se do role opět vrátí 3. 7. 2017.

Komentáře

  1. A já si říkala, proč mi připadá Lindin obličej tak povědomý a ona hrála v Pirate Queen královnu Elisabeth. :-)
    Ach, přála bych si vidět s Kaley záznam... snad se mi to teď splní (apeluji na vás, fanoušci) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nojéje, ten muzikál musím dohnat. :D
    Ano, Kaley mě taky velmi zajímá, viděla jsem s ní toho málo a moc mi to neutkvělo v paměti. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky