Für Sarah - Tibor Heger

Říkala jsem si, že bych do rubriky Video týdne mohla vnést závan čerstvého vzduchu a Tanz der Vampire se tím pádem zdá nasnadě, poněvadž jsem o tomto muzikálu nedávno sepsala velký článek.
Tak proč nezačít rozkošným sólem rozkošného Alfreda Tibora? :)
Stejně by mě zajímalo, jestli je součástí výběrového procestu na Alfreda kritérium "mladý, roztomilý, musí umět dělat psí oči, naivně vyhlížející, zároveň statečný, s jiskrou humoru....atd, atd". ^^
Víte, tahle píseň mi vždycky vyčaruje úsměv na tváři. Tak čistý, křehký mužský charakter jsem v muzikálu ještě neviděla a ač by se text dal označit za naivní, kouzlo spočívá v tom, že Alfred zcela neochvějně myslí každičké slovo smrtelně vážně. Ach, nebohý Alfred!
Tibor má snad nejjemnější hlas, jaký jsem kdy u představitele Alfreda slyšela a celkově působí v obličeji tak křehce, nějak si ho začínám představovat jako Lerouxova Raoula, lidičky. :)
Tiborova herecká volba jak znázornit Alfreda je rovněž hodně chlapecká, nedospělá ale k zulíbání - přičemž to je i způsob, jak o charakteru sama uvažuju, takže se rozhodně shoduje s mými představami. Ono se to nemusí zdát - ale není snadné tuto postavu zachytit. Občas to herec přepískne a Alfred působí přihlouple, což není pravda. Nebo já ho tak alespoň nikdy nebrala.
No a čistě ze zajímavosti, tady si člověk opravdu odposlouchá ten unikátní způsob jakým Němci vyslovují Sarah. Zaaaaa/jakési hrdelní "er"/aaaaaaaa!
Konec písně je učiněná radost, Tibor ten typický konec muzikálové písně - tedy vysoký tón držený po nekonečné vteřiny - střihnul s naprostým přehledem a jeho hlas...áááách. :3
Krásný nový týden! xxx






Komentáře

  1. hodná třetí strana zasáhla a video odebrala z YT

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: jejda, chybička se vloudila - video se dá přehrát jen na YT (v tomto případě posílám omluvu "hodné" třetí straně)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už se lekla, že se takovou rychlovkou někdo postaral o odstranění toho videa. I když v muzikálovém světě je to normálka, k mému žalu.
    Tak ještěže aspoň tak. :)

    OdpovědětVymazat
  4. :-) Mno já Alfréda nemám ráda :D je jasné proč zase jsem na jiné straně barikády :D já fandím hraběti :D jak víš ovšem i já mám oblíbenou písen s Alfrédem :D ovšem musí ji zpívat společně s Herbertem :D jejich "romantický" duet mi totiž trhá srdce :D

    OdpovědětVymazat
  5. A to já zase jo. I když sdílím tvůj názor ohledně hraběte. :D Ach, tenhle duet je skutečně dojímavý, pravda. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jsi mě taky nalákala koukám na youtube alespoň něco :-D už mám půlku za sebou a zatím super

    OdpovědětVymazat
  7. [5]: Já ten duet zbožnuji je plný emocí a tak strašlivě v podstatě smutný když si uvědomíš :D že ta láska není opětovaná :D jaká škoda :D

    OdpovědětVymazat
  8. [6]: Já si ten muzikál ohromně zamilovala, ale až na druhý pokus, hehe. Tak jsem ráda, že u tebe má hned úspěch, paráda. :)[7]: No, mě nikdy moc smutný nepřišel. Podle mě je to vyloženě písnička na pobavení. Zvlášť pasáž, kdy Herbert Alfredovi pochválí zadek. :D :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jo nejdřív jsem si myslela, že by mě to nebavilo zvlášt po filmu od polanského, ale to se nedá srovnávat má to úžasný písničky a po tom co jsem četla tvůj článek jsem se do toho dala a Drew je fakt dobrej :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten film jsem ještě neviděla, ale rozhodně to mám v plánu. Souhlasím ohledně těch písniček. :) Jéje, můj článek byl jeden z faktorů? Tož to jsem ráda podruhé a Drew....ach, na něj nestačím dostatečně pět chvály. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Spíš takový hlavní faktor, takže ti děkuji za obohacení :-)

    OdpovědětVymazat
  12. [8]: Také jsem to myslela ironicky čemuž měl dopomoct ten smajlík :D každopádně na Drewa se opravdu dají pět jen a jen chvály jinak to nai nejde - PS máš ode mě mailíky :-)

    OdpovědětVymazat
  13. [11]: Tak to mi udělalo radost, já děkuji. :)[12]: Ech, aha. To ta virtuální komunikace, no. Drew...nojo. Ach. Drew. :3 Ok, díky. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, tak tohle už jsem dlouho neslyšela!
    (A tohle je jedna z oněch, které se nedají zahrát na klavír :)ξ)
    (Já mám film ráda docela dost. Viděla jsem ho dokonce ještě dlouho než jsem zjistila, že nějaký takový muzikál existuje. A hrozně se mi líbila jeho atmosféra - a pointa :))

    OdpovědětVymazat
  15. Jéje, ty hraješ na klavír? :)
    (Pyšně hlásím, že už jsem viděla i film a přirozeně jsem si ho zamilovala zrovna tak jako muzikál. :))

    OdpovědětVymazat
  16. [15]: Pouze velmi, velmi příležitostně :)
    Tak to je zásadní! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Vždycky jsem si říkala, že když už bych na něco chtěla hrát, tak na klavír, jejej, i když příležitostně, tak je to stále bájo. :)
    Ja, du hast Recht. Nebo tak nějak. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky