All I Ask Of You - Mary Michael Patterson, Jeremy Hays

Ještě než se dostanu k samotnému videu, chtěla bych ujasnit, proč je tu od středy mrtvo. Vzhledem k vašim zkušenostem se mnou byste prostě usoudili, že prokastinuju a brečím nad Doktorem Who (no vážně ten trailer na příští epizodu....), ale není to pravda. Nebo to zčásti není pravda. :D Už několik dní píšu článek, který trvá věčnost, protože jsem se v něm rozhodla neuvěřitelně se šťourat v každém nicotném detailu, takže je dlouhý a vážně podrobný. A asi ho budu muset rozdělit na dvě části, to se nedá. :D Tož tak. :D
A teď už k pointě tohoto článku. Jedná se o duet AIAOY z akce Broadway in Bryant Park konané 24. července 2014.
Líbí se mi jak v civilu má píseň tak jinou atmosféru. Mary se lehce usmívá a láskyplně se dívá na Jeremyho, který se oproti tomu tváří spíš starostlivě a zdá se plný pochmurných myšlenek. Na jevišti to spíš vidíme naopak.
Je prostě rozkošné, jak Jeremy při první příležitosti vezme Mary za ruku a palcem ji hladí po prstech. Awww. :3
A ve chvíli, kdy Mary začne zpívat, se Jeremy poprvé konečně taky usměje, jakoby úlevně - dokonce si i oddychne - že jeho city jsou opětovány. Opět: awwwww.
Mary a Jeremy spolu obecně mají úžasnou Raoul&Christine chemii. Neustále se dívají vzájemně do očí, neuhýbají pohledem, pořád se lehce dotýkají....už dlouho jsem někomu zamilovaný pár tolik nevěřila. :)
Jeremy má opravdu úžasný silný hlas. Vím, že o tom už jsem se zmiňovala v předešlých článcích, ale opravdu ho za pár let vidím jako Fantoma. A doufám, že uvidím i Kyla Barisiche, ale to už odbočuji. :)
Líbí se mi, že ze svého prvního polibku se zdají být nervózní oba dva. Herci Raoula to většinou hrají víc suveréně a tak. Že by Jeremy četl Lerouxe? No jestli ano, tak u mě má další plusové body. :)
Co se polibku samotného týče, prohlásila bych Jeremyho za nejněžnějšího Raoula. Je na Mary tak opatrný, jako by dívka v jeho náručí byla křehká panenka, co se může při špatném zacházení roztříštit. Je jako princ z Disneyovky. :)
Oba se zdají opravdu přirození, nejsou to takové "nucené" emoce, jaké jsem cítila, když jsem se dívala na Jeremyho se Sierrou. Auva, to je asi poprvé v historii tohoto blogu, co Sierru nevyzdvihuji jako nejlepší na světě. Ale je to fakt. Mary má s Jeremym čistou chemii. Ještě jsem neviděla žádného Raoula a Christine po polibku po sobě vrhat takové pohledy. Až jsem čekala, že se místo zpívání políbí potřetí, tbh. :)
Tak kouzelné AIAOY v civilu jsem už dlouho neviděla. :)
Garnierózní nový týden přeji. :) xxx







Komentáře

  1. Ach tady mě má někdo rád aneb přidala si sem videjko s mou nejoblíbenější Christine :D děkuji ti a tento článeček si musím ihned dát zarámovat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já už mám Mary s tebou spojenou, vzpomněla jsem si, že budeš mít radost už během psaní. Jsem ráda, že jsi ráda. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jo... tento četboidně veleúžasný počin si nechám na večer, kdy schvácená a unavená dorazím domů a budu potřebovat dodat energie... neboť... Raoulismu, láskyplné chemie a AIAOY není nikdy dost... Love never dies... Ale to je zase jiná pohádka. A už teď se na ten večer těším... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pro raoulisty je tohle video dobrá volba, protože ti dva jsou Raoul a Christine i v civilu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. [2]: Ano udělala si mi megózní radost :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky