World tour opustila Shanghai

Světová tour Fantoma Opery opustila Shanghai a členové obsazení si nyní dopřávají zasloužené dny volna, aby znovu nabrali síly.
Shanghai byla poslední zastávkou alternace Christine Kristi Holden, kterou tak čekalo nelehké loučení se s rolí Christine a přáteli z obsazení.
Místo Kristi přebírá Emilie Lynn, která tuto roli hrála před Kristi.
Fantomem i nadále zůstane Brad Little, jako Christine zazáří Claire Lyon a na Raoula se můžeme těšit v podání Anthonyho Downinga.
Přináším hodně fotek ze samotné show, ale i ze zákulisí a jako bonus pro ty, kteří se dostanou až na konec článku: video, o kterém doufám, že potěší Zuzku. :)


























Obsazení, které naposledy tourovalo v Shanghai je rozhodně též hodno připomenutí. :) Fantom i tehdy Brad Little, Christine Marni Raab a Raoul John Bowles:





A teď už k backstage fotkám:


Panejo! Zajímalo by mě, k jaké příležitosti se jich sešlo tolik v kostýmu Christine! Přiznávám se, že poznávám jen Claire Lyon, která je stojí jako druhá zprava. :)


Staronová alternace Emilie Lynn.



Tady ve stejném kostýmu i leading lady Clarie Lyon, ovšem kupodivu s jiným a podle mého názoru lepším make-upem.









Kristi Holden v zákulisí před začátkem show. Ale přiznávám, že švindluju a toto je fotka z Las Vegas a ne z tour. :) Ale to jste jistě poznali podle jiné paruky & tiáry na stolku. :)



Ano, tohle je konec článku a to znamená, že přichází čas na slibované video. Jedná se o....All I Ask Of You s Claire Lyon a Anthony Downingem. Má docela daleko od HD kvality, ale není to nic, na co by muzikálofil odkázaný na podobné nahrávky nebyl zvyklý. Konečně nějaké video z World tour!!! :)

Komentáře

  1. Jé! Jé jé jé jé jé!!!
    Meg a Christine! - No dobře, my všichni víme, že vyšiluju kvůli něčemu jinému, ale tohle taky stojí za zmínku!
    Jé jé jé jé jé!
    Ant a Meg!! - Ho! Přihořívá! Ale pořád to nieje ono!
    Jé jé jé! Pampadadadadadadamadamdelapompadoure!!!
    Ano!
    Ant a Claire! Claire a Ant! Polibek na ručičku, ták, jako pravý, okouzlující, neodolatelně úžasný a veskrze vždy překvapující aristokrat, mrknout do aplaudujícího publika a způsobit tím nejmenované dívce žaludeční uzly a zdůraznit motýly, kteří prchají z díry v jejím břiše! Bravissima Anthony!A! A! A! A to jsem ještě neviděla video! Suzanne! why?! Why? Nu... Kvůli matice. Čemužeto? Nojo já vím. Zítra. Slibuju! Musím! ;)PS: Ano, Lotte, všichni opravdu nejenže poznáme rozdíl mezi jednotlivými tiárami, ale ještě je umíme i zařadit! (koneckonců - za takový postřeh bychom ti měly ruce líbat! A jsme zase u Anthonyho... Jak překvapiVé!)Páni, to těma župánkama vytiraly jeviště, že jsou tak zažloutlé? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, Kristi se má! Anthony jí políbí ručku, od Brada dostane kytičku a ještě pusu:-) Krásné rozloučení!Jééé! No nejsou ti fanoušci skvělí! Kresba jako dáreček, tak to nejde nepotěšit:-)Áááá, video z tour! Ještě jsem žádné z tour neviděla. Anthony má úžasný hlas:D
    "Raoul!" - "Don´t worry, I´m here!" No není sladký:D
    (Anthony je permanentně v záběru kamery. Tak to určitě natáčela některá z jeho fanynek:-)
    Strašně, strašně moc se mi líbí jejich polibek. Zprvu (snad až váhavé) malé políbení... pak je to přiznám se trošičku vtipné: Christine zády k divákům, pak se vrátí oba do výchozí pozice,("jé, počkej, musíme se vrátit zpátky, ať je tě dobře slyšet":-) aby zazpívaly poslední tóny skladby:DA jak Christine nechce pustit, když mu říká, že musí jít... So cute, cute, cute!:-D

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Ano, Anthony je extrémně sladký! :)Ty župánky musí být trochu nažloutlé, protože kdyby byly čistě bílé, tak by pod reflektory svítily. A ten úplně nejzažloutlejší župánek patří herečce, která Claire či Kristi suplovala při tom přecházení mostu nad hlavami publika. :)[2]: Přesně tahle pasáž mi vykouzlila úsměv na rtech! :)
    To video je opravdu krásné, udělalo mi radost. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky