All I Ask Of You - Sarah Brightman, Josh Groban

Vcelku nedávno bylo videem týdne pozoruhodný AIAOY, kdy si part Raoula zazpíval Michael Crawford (a že byl zatraceně dobrý!) a teď se mi podařil najít další kouzelný úlovek právě tohoto duetu. Josh Groban a Sarah Brightman!
Já tedy moc Joshe neznám, abych se přiznala, ale mám v okolí dost lidí, co jsou z něj přinejmenším paf, takže jsem se při nálezu tohoto videa zaradovala, protože jsem ho konečně mohla posoudit a to ve velmi těžké zkoušce, jakou Raoul bez vších pochyb je. A byla jsem okouzlená. :)
Přeji hezký týden plný podobných příjemných překvapení! :) xxx




Komentáře

  1. Joshe jsem znala skrze píseň k filmu Trója → Remember (nádherný kousek).Musím říct, že toto je nejpomalejší verze AIAOY, jakou jsem kdy slyšela.
    Oba si políbí ručku:-) a nejlepší je záběr na diváky, jak dojatě ty dva sledují:-DNeznám Joshe po jeho herecké stránce, ale myslím si, že by jeho Raoul byl kouzelný (po hlasové stránce stoprocentně:-)

    OdpovědětVymazat
  2. No vida, to jsem si ani neuvědomila. Ale máš pravdu, tempo je značně volnější...
    Upřímně, to s tím líbáním rukou mě i za Joshe uvedlo do rozpaků, to přece není zvykem, aby dáma líbala ruku muži. :))Stoprocentní souhlas! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé! Konečně tempo AIAOY které odpovídá přesně mému vk(l)usu!Ach ano, ručka je vskutku nádherná! :)
    Myslím, že když jsou dobří přátelé, tak se to snese...ach... kéž by se vrátily ty časy, kdy ještě existovali gentlemani... :D A Raoulové všeobecně... a aby se do toho ještě přimíchala 60. léta minulého století, no to by bylo boží! :D:D

    OdpovědětVymazat
  4. Ale ano, pokud vím, ti dva už se znají delší dobu, nejednalo se o nic nepřípustného. :)Taky bych si občas dala výlet časem....ale nakonec jsem ráda, že jsem, kde jsem. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky