John vs. Killian

John vs Killian. Neboli John Owen-Jones - Fantom, který již v Londýně skončil, avšak ještě ho jako Fantoma uvidíme v tour a Killian Donnelly, londýnský Raoul.
John vs. Killian je tedy vlastně Fantom vs. Raoul. Jenže úplně, ale úplně jinak, než jak tento souboj můžeme vidět na scéně.

Jak to začalo a co to vlastně je?

Jsme v Her Majesty's Theatre. Jsme v šatně Killiana. Killian se nudí. Moc se nudí. Vkradá se do šatny Johna. Krade mu jeho klobouk (který nosí v písních The Mirror a The Phantom of the Opera), vyfotí se, vyvěsí fotku na internet. John uvidí fotku. Vkrade se do Killianovy šatny. Krade mu jeho...ehm asi sako (co nosí ve scéně Masquarade) vyfotí se a opět dá fotku na internet. Dámy a pánové novodobá válka začíná....


Následovalo plno dalších kol války, drazí pánové se vyfotili se zvířaty použitými v muzikálu (slon v Hannibalovi, nějaký bažant, předpokládám z Point of no Return - že je nenapadlo použít hrací box s opičkou, hmm). Také se fotili s nějakou vlajkou, přijde mi, že je to vlajka Walesu. Je kolo i ve sprše (oblečeni a bez tekoucí vody! :D) Poslední fotící kolo mě pobavilo asi nejvíc. Kdo na sebe navleče co nejvíc kousků kostýmů z Fantoma (nesmí to být jejich vlastní) je vítěz. Potěšující je, že to byl John, tedy Fantom. Hehe. :D





Někteří fanoušci byli skleslí, že jejich oblíbené "John vs Killian" je u konce. Ale nebylo! Skončila série fotících úkolů a začala...série videových úkolů, ještě šílenějších!
Jako první byla "Sušenková výzva" která spočívala v tom, že naši drazí herci měli v časovém limitu sníst do nejvíc sušenek, či krekrů či co to pojídali a potom - nehledě na to kolik toho budou mít v puse musí zazpívat '24601' z Bídníků.
Následovala zvláštní verze ruské rulety nazvaná "The Beer Hunter" kde bylo několik plechovek piva a jedna z nich byla naštěrchaná, takže po otevření samozřejmě začala pěnit. Oba si střídavě vybírali jednu z plechovek a otevírali...u svých obličejů. :D
Předposlední a neeeejlepší výzva byla když Fantom a Raoul spolu hráli Twister za pomoci Wendy Ferguson, což je Carlotta (ta jim mimochodem filmovala všechny výzvy).
Poslední výzva nesla název doslovně přeloženo Kytarový hrdina. Hráli takovou tu hru, kde na falešné kytaře musíte mačkat takové ty barevné čudlíky...:D Mistrný popis. :D Pusťte si ostatně sami a uvidíte. ;) Dokonce si do šatny Johna jako pomoc přizvali baletky, jako fanynky. To bylo velmi vtipné. Killian vyvěsil na internet. "Všichni v Her Majesty's Theatre - do Johnovy šatny!" a John to okomentoval "Kromě publika" :D :D.











Co na závěr? Jsou to blázni, ale blázni takovým tím milým způsobem. :)



Pánové pronesli, že momentálně si dali od John vs Killian pauzu...kdo ví, kdy bude pokračování, protože už se nevídají, když John už od londýnské produkce odešel...

Komentáře

  1. :D To jsou poděsové! :D
    Zrovna jsem začala fandit Raoulovi (je mi sympatičtější) a on je pozadu... ale ne o moc! :D

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: Poděsové! Jak trefné! :D
    Já teda fandím Johnovi, ale hmm...Killian je jeden z mála Raoulů co mi nevadí, což je velká pocta. ;D

    OdpovědětVymazat
  3. Skvely clanek, spravni vtipalci, bavim se nad tim uz treti den :o)..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky