Pár videí z Fantoma Opery ve Švédsku

Mám tu tři menší videjka z inscenace FO ve Stockholmu, která je zatím stále velmi mladá a já tak doufám, že časem přibydou další a delší. :D
První video je oficiální TV reklama, která je sice kratičká, ale má kouzelné záběry a úhly. To objetí Antona Zetterholma a Emmi Christensson, awww. :))
Druhé video je rozhovor s Peterem Jöbackem prokládaný titulní písní. Z té tam toho zase tolik kvůli tomu rozhovoru nelze postřehnout, ale i tak je to hezoučké.
Třetí video je nejspíš první fanouškovský záznam a to závěru Point of no Return, kdy Christine odmaskuje Fantoma. (Ten detail kdy si Peter Jöback přitiskne ruku Emmi na malý okamžik na srdce je tak dojemný!)




Komentáře

  1. Noné, ty záběry v reklamě jsou krásné. Jsem ráda, že nepoužili "jenom" londýnský spot (který mám ráda, ale přece jen, nemusí to mít každá produkce).
    V jednu chvíli jsem si i myslela, že Peter v PONR před Emmi poklekne (než mu strhne masku). :-) Ale Anton mě docela zaskočil. Možná mi to uniklo, ale nevybavuje se mi, že by Raoul utíkal za Fantomem a Christine a oba ředitelé ho zadrželi.
    Ach, chtěla bych další videa (a cd nahrávku a záznam, doufám, doufám... :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Londýnský spot je super, ale už ho znám i pozpátku. :D :D
    Ááá, to zadržení Raoula jsem chtěla zmínit a zapomněla jsem na to. Zaprvé mě to překvapilo, zadruhé dojalo, jak se jim zhroutil v náručí.  Anton je puclík (jakože roztomilý :D). :D
    Doufejme tedy spolu! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, ano, to je. :D
    DOufejme, doufejme :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky