Další a tentokrát kvalitnější videa z Balu Vampirov

...mám ráda, když jsou mé titulky výstižné. Takže přesně co říká titulek. :D



Finale, Děkovačka, 22. 8. 2016 (premiéra) - panejo, to je skvělá atmosféra v divadle! To musela být pro herce radost. :) Wow a dokonce tam měli i autora kostýmů a kulis, Kentaura. :)
Totale Finsternis (Ivan Ozhogin, Elizaveta Belousova), 29. 8. 2016 - jak skvělé, že jsme se už tak brzy dočkali videa této dosud neviděné kombinace! :))
Elizaveta (nebo Elizabeta, každý to píše jinak, jsem už z toho nešťastná :D) má krásný lehký dívčí hlas typický pro Sáru. Možná do něj nedává úplně tolik emocí, ale to se nejspíš všechno ještě vypiluje časem, je třeba mít na paměti, že je v roli teprve chvíli a na rozdíl od Eleny poprvé.
Ivan mě nadchnul, protože se mi zdá, jako by se v téhle chvíli v roli hraběte po hlasové i herecké stránce ještě nikdy necítil lépe a jistěji. Herecky na něm bylo zpočátku zdát, že ta role mu není blízká a byla na něm vidět jistá odtažitost a naprostý chlad se kterým hraběte ztvárňoval jako zcela nelítostného, ale teď jak se zdá, v něm začal objevovat lidštější stránky jeho povahy, přidal mu na romanci, vnitřní rozervanosti a jisté míry znuděnosti nad nekonečným životem.
Hlasově se mi zdá, že konečně našel polohu hlasu, která mu v té roli nejlépe sedí a už se netlačí do hloubek, které sice uměl vyzpívat, ale pak s tím měl nějaké vokální potíže. Takže za mě nadšení. :)
Co se týče společné chemie tak ta tam je, ale je vidět, že ještě potřebují chvíli, aby se sladili tak, jak to má Ivan se svými originálními Sárami Elenou Gazaevou, nebo Verou Sveshnikovou, která sice v revivalu není, ale nelze ji z výčtu vynechat. :)
Carpe Noctem, 29. 8. 2016 - žjůůůva, Anton Avdeev jako Herbert! Úplně k nepoznání! :D
Badezimmer (Elizaveta Belousova, Sergej Denisov), 29. 8. 2016 - líbí se mi, jak se Eli podařilo ty bubliny dofouknout až k odcházejícímu Sergejovi, který do nich zlostně praštil. To je perlička, která se povede jen jednou za čas! :D
Wenn Liebe In Dir Ist (Anton Avdeev, Sergej Denisov), 29. 8. 2016 - Anton mi trošku připomíná Marca Liebische v tom, že tam vytváří další rozměr tím, že mimo to, že svádí Alfreda a dělá psí kusy, tak se nad tím ještě očividně sám baví. U Antona mi ještě navíc přijde, jako by v jeho Herbertovi bylo něco serióznějšího, skoro jako by schválně přeháněl jen aby viděl Alfredovu reakci, ale běžně se tak možná nechová.
Anebo jsem u Antona prostě jen zvyklá na samé vážné role a tyhle věci tam jen zbytečně hledám. Sama nevím. :D
Sergej je vcelku perfektní. Rozkošný, vystrašený - hodně mě pobavilo když po Herbertovi přiškrceným hláskem něco zopakoval. Znělo to jako "što vlasky". Jsem ruštinář! :D
Obecně vzato mi ale Anton přijde v roli možná trochu moc afektovaný, přičemž takový Herbert má být, ale mě přijde, že to postrádá uvolněnost nezbytnou k tomu, aby tahle role fungovala. Myslím, že hrát Herberta je mnohem těžší než se zdá.
He, Ho, Professor Reprise (Ivan Ozhogin, Sergej Denisov, Andrej Matveev), 29. 8. 2016 - Sergejův Alfred se mi fakt hodně líbí. To je vůbec poprvé, co mě něčí ztvárnění Alfreda natolik zaujalo, abych se více zajímala o tuto postavu. Má "edge" jak by se řeklo v angličtině - nehraje to jen na tu naivní, nekonečně dobrotivou stránku, ale je víc komplexní - umí se rozčílit, být netrpělivý, frustrovaný nejen z profesora ale i Sáry, zároveň však i stále oplývá vlastnostmi typickými pro Alfreda - tedy tu zmiňovanou chlapeckou naivitu a dobromyslnost.
Die Unstillbare Gier (Ivan Ozhogin), 29. 8. 2016 - i Gier vcelku dokonale ukazuje jak moc se Ivanův hrabě změnil. Ten začátek, kdy se prochází mezi hroby, vždycky hrál tak, že se tvářil spokojeně, skoro jako by si přepočítával svoje oběti a zarazil se teprve u oné osudové ženy.
Teď oproti tomu má už od samého začátku (ačkoliv kamera zápasila se zaostřením) velmi bolestný výraz a při onom procházení na něm vidím výraz provinění a nechuti nad tím co provedl. Opakuji se, ale Ivan mě ohromuje.
Tanzsaal (Ivan Ozhogin, Elizaveta Belousova, Ensemble), 29. 8. 2016 - ach, ach, ach, já už zapomněla jaká je Ivan chodící majestátnost v téhle roli. Nádhera! :D
Eli to zase s tou svojí uchváceností možná krapítek přehání, až mě napadla asociace s Emmy Rossum ve Fantomovi.
Záběr na Herberta tančícího s bavorským králem Ludvíkem II. mě zase převelice potěšil. :D

Komentáře

  1. Ani já jsem nedoufala, že tak brzo budou videa s novou hereckou posilou. :-)
    Elizaveta se mi hlasově líbí, ostřílená herečka to sice není, ale, jak říkáš to chce čas. Chemie mezi ní a hrabětem tam je, takže za to jsou další plusové body. :-)
    Ano, ano, vypadá to, že Ivan jde v charakteru hraběte víc do hloubky - větší radost mi snad ani udělat nemohl. :D
    Na to, že často spolu nehrají, tak jsou docela sladění. (Jasně, že ne dokonale, ale tohle opět Eli promíjím vzhledem k tomu, že je nováček. Nervozita udělá své. Později bude víc jistá v roli.)
    Zoom na Antona s Naty v Carpe noctem mě potěšil. :-)
    Za tenhle video set jsem vděčná - kromě nováčků a dalšímu obdivování Ivanova talentu - ale taky kvůli Sergejovi v roli Alfréda. Viděla jsem s ním jen jedno video a teď si říkám, že na utvoření názoru na něj v téhle roli nebylo dostačující. S dalšími videy už chápu to cos o něm kdysi psala, že je to fanoušky velmi oblíbený Alfréd. První Alfréd, který není jen roztomilý ťunťa. Opožděně ho jako Alfího oceňuji. :-)
    U Antona jsem si říkala, že není zvyklý hrát komické role a že ho to ještě svádí k přehrávání. Předtím než dostane od profesora na zadek, je to ještě v pohodě, ale potom už sklouznul k afektovanosti. Tady mi přišlo, že v hereckém pojetí se "podbízí" divákům, protože jejich reakcí na Herberta je smích a tak to na závěr přehání.
    Ovšem pěvecky je špičkový jako vždycky. Málokterý představitel dokáže krásně vyzpívat Sářin popěvek. Super! Hlasově jeden z nejlepších Herbertů. :-)
    (Já myslím, že je to to samé, co v originálu, tedy, že se Herbiemu líbí jeho očička. + v Jekyllovi a Hydovi v "His Eyes" zpívají "V jeho glazách", takže jeto asi zdrobněíina "očička" (možná ano, možná ne). :-)
    V Tanzsaalu byl úžasný záběr na Sáru a hraběte. Eli asi to okouzlení přehání, ale když k ní zabrala ještě Ivana, který na tváři vykouzlil ďábelsky prohnaný výraz.  v této kombinaci to vypadalo naprosto skvěle. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně s tebou ohledně Eli souhlasím. Moc mě herecky neohromila, ale myslím, že to ještě přijde. Je to přece jen její první větší role v kariéře a člověk někde začínat musí. Podívejme se třeba zrovna na Ivana, jak se jeho hrabě časem neuvěřitelně vyvíjel. :)
    Se Sergejem jsem měla stejný moment uvědomění si, proč ho fanoušci mají tak rádi, stejně jako ty. Rozhodně naplnil chválu ze svých recenzí. :)
    Přesně tak! Ohledně Antona mi taky přišlo, že nebyl uvolněný právě proto, že na něm bylo vidět, že cítí ten tlak, že musí u fanoušků vzbudit smích. A taky si je asi vědom, jak moc je v té roli populární Kirill, což mu asi na dobrém pocitu nepřidalo, protože mám pocit, že ho v mnohém napodoboval, spíš než aby si našel vlastního Herberta. Ohledně jeho hlasu máš pravdu, ale to jsem vlastně čekala, v Mistrovi a Markétce mi bral dech. :)
    (Je to možné..zase narážíme na ruštinu, no. :D)
    Hihi, já někde četla rozhovor, že tuhle "kousací scénu" v Tanzsaalu si Ivan náramně užívá. Asi fakt jo, jde to vidět. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hehe, je to fakt vidět. :D
    Kdyby byly takhle brzo i videa s Rostíkem a Fedorem (i s Alexem ať už jako hrabětem či Schagalem). :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky