Glinda Beck!


Postřehla jsem, že oficiální stránka Wicked pozvolna zveřejňuje nové a nové fotky Giny Beck jako Glindy a pak jsem taky postřehla, že jsem sem nedala vlastně ani ty staré. Hups. :D Taky mě napadlo, že tímto článekm vlastně budu tak trochu ladit s novým galaktickým projektem na blogu Zuzky - CHECK IT OUT!!!
Jala jsem se googlit, zda je možné tento článek doplnit ještě o něco navíc a nač jsem narazila už dřív a vzpomněla si na to, je úžasné video natočené za účelem podpory muzikálu Wicked ve West End Eurovision. Je to opravdu geniální počin, to vám povídám. Je to parodie na Hunger Games ve stylu Wicked, přičemž Gina opět dokázala, že je schopna zahrát seriózně cokoliv. Je skvělostná!!!
Pátrala jsem dál a narazila na sérii animaček, z nichž ukázku už vidíte a říkala si. "Hmm, tohle je ale ovšem z videa. Jak to, že o tom videu nevím?!". A tak jsem googlovala a googlovala a googlovala, protože podle všeho to video někde přece jen existuje!!!
A bumho jasně! Existuje. Ale ne pod jménem Giny ani žádného z jejích hereckých kolegů, skrytě si už od listopadu loňského roku (!!!) žije na YT pod názvem Wicked London. Ugh, věřili byste tomu?
Ale vlastně je dobře, že je tak staré. On je tam totiž tím pádem jako Fiyero Matt Willis. *.* He's my favourite Fiyero, guys!!!!
Enjoy! xx





























Věděli jste, že Gina má za sebou i v reálném životě své mladické blonďaté období? :))


A na závěr - nejlepší věc na světě. Gina tančící Harlem Shake. You go, girl!!! :D xxx


Komentáře

  1. Lotte! Zasloužíš metál! Povedlo se ti nepodařitelné! NAŠLA JSI WICKEDVIDEO S GINOU BECK! Zůstaneme ti až nadosmrti zavázáni, jsi neuvěřitelná, miliónová Lotte! :DGina je (as always) perfektní! Mně se strašně líbí to úplně první hejblátko! :D Trošičku si to nadšení kazím tím, že o Wicked vím asi tolik, že Glinda nosí růžové šaty, Elphaba je zelená a že je do ní Fyiero zamilovaný na což (jak jsem pochopila) Glinda žárlí... (mimochodem, proč se jí říká Glinda i Galinda???) Jinak o tom vím velký kulový - ale to se brzy změní! Velmi brzy! :DHéééj, ale v těch zelenomodrých šatech s vlasama vyčesanýma nahoru... To jí ták strašně moc sluší! :DA to mi připomíná, že otálím se 2nd Stand up with GB... Ale dont worry... Coming soon! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, děkuji, děkuji. Tento nález jsem sama brala za velmi zlomový. :DTo je tak. Prvně to byla Galinda, které jeden profesor pořád kazil jméno na Glindu, protože ne a ne vyslovit to pořádně. Po čase ho neprávem zatkli a odvedli a na jeho počest si začala říkat po jeho - Glinda. :)To je moje oblíbená scéna. :))Yey! :)

    OdpovědětVymazat
  3. O tom ani nepochybuji! :D FODr. Raminová dokázala nemožné a musí teď být celým Wickedovským a GBkovským světem neustále opěvována! :DÉm... Aha! :D To je tedy hodně složité, zdá se! :D Ale jméno Glinda je mi sympatičtější než Galinda... :P Tak si říkám, ten profesůrek musel být taky sympaťák! :DNo možná ne až tak soon... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Och, vše s mírou! :DNo...on byl vlastně kozel, nebo něco takového. :DAle jo, ty mákneš a bude to soon. Nožejo? O:)

    OdpovědětVymazat
  5. Vše? Ani náhodou! Nebo už se ti někdy podařilo jíst čokoládu S MÍROU?! :o :DKozél! Velkopopovický,nebo něco na způsob pana Tumnuse? :DLets face it - jak moc líná jsem? Podle toho si udělej obrázek... :P :D

    OdpovědětVymazat
  6. To...bohužel ne. :DKozel co neumí říct Galinda. :D Ale jinak velmi inteligentní. :DJá sama nemám co říkat. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky