Pěkný 4. červenec všem!

Ano, přiznávám, že přát pěkný 4. červenec v České republice může být lehce zavádějící, ovšem to bych sem jinak nemohla vložit toto úžasné video.
Je to Sierra Boggess a její herecká kolegyně z Master Classu, Alexandra Silber. I když v tomto videu si hrají na své role, tedy Sharon a Sophii. :) A v tom je ten největší vtip. Takže ti, kdo neznají Master Class možná budou trošku ochuzeni, i když ne úplně. Činely v podání Alexandry - Soph jsou to nejlepší, co jste kdy slyšeli, věřte mi. :))









Komentáře

  1. Hihi! Tak na tohle jsem se koukla hlavně proto že SE MI TAK STRAŠNĚ LÍBÍ TA FOTKA!!! Vážně, kdybych měla být lesba (což nebudu! - tfuj, oddechl si šťastně svět) zamilovala bych se do Sierry!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš recht. Sierra je moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. :D a neuhodneš co? Podařilo se mi z jednoho kámoše nakazit Sierrózou, takže je z něj skorosierrák! :D A od skorosierráka je jen krůček k Sierrákovi... a o Sierráka je co by panžábským lasem dohodil k Fantomákovi :D
    Omlouvám se, jestli jsem někomu vzala výraz Sierróza, Skorosierrák a Sierrák, protože je považuji za svůj výtvor...

    OdpovědětVymazat
  4. Nemusím podotýkat, že já jsem Sierračka na slovo vzatá... tedy spíš Ramierračka (výraz Ramierra jsem  zase našla na tvém blogu - jak přesný a krásný je to výraz... ale strašně moc se podobá Belieberskému výrazu Jelena... Ramierra je stejně hezčí :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky existuje ještě verze Samin - což používá Sierra a Rierra - což používá Ramin.  Slovo Ramierra je oproti tomu vymyšleno fanoušky. :D Máš tři varianty, jak jim můžeš říkat :D

    OdpovědětVymazat
  6. :D no tak teď už v tom mám pekelný chaos... :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky