Oficiální fotografie nového obsazení v Londýně (listopad 2017)

Oficiální fotografie z West Endu obvykle přichází měsíc, dva po cast change a ani tentokrát nás Londýn nezklamal. :) Jde o sadu poměrně typických momentek - fotka na lodi, MOTN póza, Christine ve Wishing šatech jak se pochmurně dívá do partitury, Christine alternace v PONR šatech, Raoul a Christine s vyděšeným výrazem....
Ale i tak fotky potěší, už jen proto, že jsou fanouškům vypouštěny pravidelně, na což na takové Broadwayi pěkně kašlou. :D
Nejvíc se mi líbí asi ta fotka Raoula a Christine, Kelly krásně vytihla ten výraz děsu, hodně hereček má na téhle fotce, s prominutím, tendence tvářit se spíš unyle.

Připomínám, že současné obsazení hlavních rolí čítá Bena Lewise jako Fantoma, Kelly Mathieson jako Christine, Amy Manford jako Christine alternaci a Jeremyho Taylora jako Raoula.

(A Ben je úplně k nepoznání. :D)

image host


image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host



Zdroj:
https://www.instagram.com/phantomlondon/

Komentáře

  1. Tyhle fotky se mi líbí víc než s minulým castem. :-) Možná bych to mohla rozšířit i na starší obsazení. Vždycky mi přišel jejich fotoset na jedno brdo. V několika případech to i vypadalo, že vyměňovali akorát obličeje herců a jinak byly fotografie stejné. :-)
    Bena bych vůbec nepoznala. :D A fakt mě překvapilo, že na těch fotkách má takový zuřivý výraz (hm, komponování bere smrtelně vážně).
    Přidám se k tobě, taky se mi nejvíc líbí fotka Raola a Christine z Final Lair. :D Vypadá to, jako by to vyfotili přímo z představení. :-)
    Kelly a Amy to na fotkách moc sluší. (Jsem ráda, že se show vrátila zpět k tmavšímu odstínu Christininých vlasů.) A dalším překvapením pro mě byly jejich hlasy. Hodně dlouhou dobu se na West Endu objevovaly představitelky s jemnějším zabarvením hlasu, po vzoru Katie Hall nebo Harriet Jones. Kelly i Amy mají spíš sytější barvu s operním nádechem. Obě se mi moc líbí. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, taky se mi líbí víc. :)
    To máš pravdu, oni si v Londýně často hrají s Photoshopem....ani nevím proč, snad jen z lenosti. Že by neměli peníze na nové fotky, se mi nechce zdát. :DOna ta hudba je taková zuřivá, to be fair. :DTaky mě mile překvapili, že obsadili sytější hlasy. Občas je fajn vystoupit ze stereotypu. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky