Cast change na Broadwayi, leden 2018


Poslední cast change na Broadwayi byla tajemného rázu, protože nového herce titulní role jsme se z ní nedozvěděli, "pouze" jsme zjistili, kdo roli dočasně převezme, než přijde ten tajemný on. :D
Teď už ale víme, že Broadway oslaví své třicáté výročí s mužem, který má s rolí Fantoma bohaté zkušenosti a není jím nikdo jiný, než Švéd Peter Jöback.

Peter Fantoma hrál poprvé v roce 2012 v Londýně, poté v roce 2013 na Broadwayi a naposledy ve Stockholmu v roce 2016.
Mimo Fantoma mezi jeho divadelní kredity patří Chris v Miss Saigon ve West Endu, je originální Michael z Čarodějek z Eastwicku a je držitelem dvou švédských obdob cen Tony a to za role Roberta v Kristině, a za roli Emceeho v Kabaretu. Mimo to ve Stockholmu ztvárnil také titulní roli ve Sweeneym Toddovi v roce 2013.

Nicméně i tohle obsazení je pouze dočasného rázu. Peterovo první představení bude 15. ledna 2018 a poslední už 31. března 2018. Na definitvní obsazení nového Fantoma s plným, tedy ročním kontraktem, tak stále ještě čekáme.

Zdroj:
http://www.playbill.com/article/broadways-phantom-of-the-opera-names-its-30th-anniversary-phantom

Komentáře

  1. Čekala jsem, že James si nenechá 30. výročí ujít. Opětovné obsazení Petera mě překvapilo. Je logické, že na oslavy si vyberou někoho už "osvědčeného". :-)
    Víc zvědavá jsem na "nováčka", který po Peterovi převezme Fantoma. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Každopádně chudák Peter, vždycky ho obsadí jen jako na "výplň období bez Fantoma". :D Každopádně je čest, hrát na třicáté výročí, to  zase jo. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky