Dvacáté výročí Tanz der Vampire s obsazením snů


Zpráva, která mě zastihla ve zkouškovém, takže se z ní řádně mohu radovat až nyní, je návrat Tanz der Vampire do Vídně, na počet dvacátého výročí muzikálu, které bude 30. 9. 2017.
V roli Krolocka se objeví tři zlatíčka, tři úžasní herci, prostě srdíčkové oči: Drew Sarich (anooooo! ANOOOOO!) od září do poloviny listopadu, Mark Seibert (druhá šance ho natočit!!!) od poloviny listopadu do konce prosince a na konec Thomas Borchert od ledna 2018.
Naopak nováčkem bude Sára, Diana Schnierer.

Komentáře

  1. Aaaaach........ :D :D Fatastic!!! Touhle zprávou mi udělali ohromnou radost. :D Přišlo mi líto, že si Mark zahrál Krolocka jen chvilku, takže je tohle drobná náprava. + Jsem zvědavá, jak mu bude sedět noový kostým (a hlavně) nové líčení. Tedy předpokládám, že když to budou hrát ve Vídni, tak to bude v Ronacheru i s kostýmy z této verze. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, taky by mě zajímalo, jaké verze to vlastně bude. Ale je fakt, že by mě zajímalo vidět Marka v té poslední vídeňské. Mladší Krolock by mu možná sedl lépe. Ale těžko říct, když ani toho staršího neexistuje žádný záznam, achjo.

    OdpovědětVymazat
  3. Že bych si zajela na Marka do Vídně? NO, nevím, jestli z toho bude přítel nadšený, ale na to kašlu. :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky