První oficiální fotografie z US tour

Konečně jsme se dočkali a s radostí vám můžu představit nové fotky k US tour. Jak můžete sami posoudit, skutečně se jedná o identické přetvoření UK tour se vším všudy, tak snad se dočkáme více "spoilerů" o této show, která je pro fantomáky ještě v mnoha ohledech jistou hádankou.
Backstage na konci samozřejmě nesmí chybět. :)

Co se týče obsazení, nastala velmi náhlá a těžko vysvětlitelná změna. Nicméně roli Fantoma po Markovi Campbellovi poměrně narychlo přebral Cooper Grodin. Zbytek obsazení zůstává stejný.

Audia obsazení US tour k nalezení na tomto YT kanálu.

















Nechci vás vyděsit, poněvadž nic není jisté ale um...tohle je prý US verze Red Death. PRÝ. Teorie na Tumblr jsou občas pěkně mimo, takže ještě uvidíme. Rozhodně vás u kauze Rudé smrti budu informovat. :)))

Komentáře

  1. mno tak snad nám rudá smrt zůstane i nadále rudou bože jináč ááááááááá pryč :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Já tomu nějak nevěřím. Některé věci z Tumblr je třeba brát s rezervou. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ááááíííjééé!!! Raoul a Christine... SRR! Single red rose! Jsou tak slááádcííí!!! ^^Blue death? Dámy, já bych to tak modře neviděla... Modrá je znakem vznešenosti a majestátnosti! Ještě mohlo být hůř! Nacpali by Erika do fialové a vypadal by jako podivný kněz, vyznávající nějakou pochybnou sektu! :DAle když Raoul a Christineeeéééáááá!!! ^*^

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzana Samiecová21. ledna 2014 v 13:22

    To je prostě nejnádhernější R&CH fotka, i have ever seen!!!! ^^

    OdpovědětVymazat
  5. Nojó, ale přejmenovat Red Death na Blue Death mi přijde jako menší větší zločin. :DVím co myslíš, je to roztomilá fotka. Není vyumělkovaná, je v ní opravdu kouzlo. .)

    OdpovědětVymazat
  6. Blue Death - modrá/smutná smrt:-)
    Ale tomuhle bych nevěřila, v jakýchkoliv verzí se Fantom na Maškarádě objevil v rudém ohozu, takže jsem zatím v klidu (jestli to však JE pravda, tak v tom případě udělali POŘÁDNOU blbost!)

    OdpovědětVymazat
  7. Na obrázcích The Mirror mi maska připomíná tu z filmu s Charlesem Dancem:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Rudá smrt zmodrala. Následovat bude smrt zelená, fialková, kačátková, ta posléze přejde do bílé. Vznikne tedy bílá smrt, také známá jako lavina nebo zamrznutí počítače.

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu to není nic potvrzeného, myslím, že fanoušci na Tumblr se jen plaší. :))Tyjo fakt! Hlavně na té druhé! :O :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky