A Little Fall of Rain - Lea Salonga, Michael Ball

Je načase opět se v této rubrice vrátit ke starým dobrým Bídníkům. A když se řekne Les Mis, tak to v Lottelandu obvykle znamená pětadvacítku. Nu a proto jsem se rozhodla naopak pro video z desátého výročí. :D
No sense.
Přála bych si, aby ALFOR (cool zkratka) takto zpracovali i ve zmiňované pětadvacítce. I když těžko říci, jestli by to vypadalo tak efektně a hezoučky. Teď nevím, jestli je Michael tak vysoký, či Lea tak maličkatá, ale půvabně se schoulila v Michaelově náručí, ve kterém se skoro až ztrácí a diváka to prostě dojme. (Just look at the picture!!! Awwww.)
Nick a Sam jsou oproti tomu, pokud mě paměť neklame s výškou docela nastejno a tak možná proto to nakonec takhle neudělali. Um. Wo weiss.
Tak či onak, tohle je rozhodně verze, která mě nikdy nezklame a považuji ji za nejlepší prezentaci pěveckou i hereckou této písně.
Do příštího týdne vám přeji... ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK! xxxx




Komentáře

  1. Tak ALFOR (taky se mi líbí ta zkratka:-D ) z pětadvacítky na tohle nemá. Lea je má nejoblíbenější Eponina a celá ta scéna je tu neskutečně romantická a dojemná. Oproti tomu pětadvacítka byla trošku... ehm... suchá? (blbý slovo, ale nechci moc Sam a Nicka shazovat.)
    Zkrátka z desátého výročí mám ALFOR radši:-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je snad lepší než BAMS. :D
    Když ono to bylo v pětadvacítce tak uděláno, že scéna ani nedostala šanci být romantická. Člověk se do Eponiny a Maria hůř vžíval, když stáli od sebe a jen na sebe vrhali nešťastné pohledy a největší důvěrnost, pokud dobře vím byla, když Nick Sam pohladil po tváři a odhrnul ji vlasy z tváře...
    Nu, ale jak už jsem se zamýšlela v článku, i kdyby to zpracovali jako desáté výročí, asi by to nebylo stejně to samé. Michael a Lea na jevišti nechali duši. :)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Přesně tak:-)
    Přece jen se jedná o koncertní verzi, ale jak jsi napsala... Lea a Michael vložili do písně silně křehký prožitek. Člověk se pak nediví, když mu ukápne slza:-)

    OdpovědětVymazat
  4. To ano...a to jsem dlouho desítce kvůli pětadvacítce moc šancí nedávala. Vskutku to ode mne nebylo fér. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky