Masquerade - Samantha Hill, Kyle Barisich & company

Jak asi víte, nebo možná nevíte a tak vám to povím, tak Lotte byla za BJ v Brně. Od pátku do neděle.
V neděli jsem přijela až ve tři, vybalovala se, učila se na písemku z daní....v pondělí zas...byl....nu, zkrátka den, kdy jsem blogovat nemohla, protože by z toho všichni čtenáři dostali depresi, nu a tak jsem se tu zjevila až teď.
Better late, than never. :)
Tákže, co je video tohoto pobrněnského týdne? :)
Inu, trpím syndromem "chci zpět do města, kde je tolik divadel", takže si udělám radost nejoblíbenější scénou FO. MÁÁÁSQUERADE, hide your face, so the world will never find you!
A samozřejmě...Kyle. Ach ano, Kyle. Jak jste možná všimli, z YT vymizela všechna jeho videa jako Raoula. Což není tragédie pro toho, kdo si ta videa stáhnul do počítače. Ach, až na to, že jsem tak nestihla s All I Ask Of You s Marni Raab. A to byla přitom má zamilovaná verze, nepočítám-li tu s Tristou Moldovan. Aaaaach. Kdybyste nááhodou, tohle AIAOY měli....PLEASE.
Ale dost o tom, co na YT už není, vraťme se k tomu, co tam je. Masquerade ve velmi dobré kvalitě s rozkošnou Samanthou Hill. Team Sammy! :)
Přeji vám, ať je váš týden veselý, barevný a hravý jako Masquerade! :)
(I LOVE STAR DRESS)




Komentáře

  1. honestly-nevím,neorientuju se, a je to nejspíš fuk.ale teď k masquerade-ách ta je vždy úžasná :-) prosím,chci to naživo vidět znovu...:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Aach, vidět konkrétně tuto scénu musel být zážitek. Ua a vidět Star Dress naživo! A tu opičku! Ua, ua. :D

    OdpovědětVymazat
  3. (chemie neměla šanci :D)
    Masquerade, paper faces on parade! U mě se o míso nejoblíbenější dělí ještě s Final Lair (ovšem Point of No Returnem počínaje :)).
    (a přesto mou nejoblíbenější verzí zůstává verze filmová... nežerte mě, já vím, že tam nejsou stardress :D)Ale takhle byla... krááásná :) (a Raoul velmi raoulovský). Jenom nechýpu, jak mohli ti lidi na začátku tak hučet (nebo jak to nejlíp pojmenovat).Tohle vidět naživo... musí být něco tak... absolutně nepochopitelně úžasně úžasnýho!

    OdpovědětVymazat
  4. Ono je to těžké, člověku nakonec dojde, že celý muzikál je jeho oblíbený. :DTo je ještě fajn, viděla jsem Final Lair, kde se dokonce smáli. WTF. :DSouhlas. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky